CS:GO'da yatırım yapmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan KyHa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 5.975
Kasalara yatırım yapın kasalara, millet kasalar düştü diye ağlıyor ben kasaları 3 tl den aldım. Daha iyi olanı 3 kuruştan aldı. Yarın öbür gün 30 tl olunca 10 tl den aldık diye sevineceksiniz, kasa alın ve bekleyin. Asla üzmez.
Hangi kasaları önerirsiniz hocam? Benim de gönlümde kasa yatıyor aslında 😃ama paris 2023'ler de garanti gibi duruyor bilemedim.

Topluluk pazarında yer alan kasaları inceleyerek, bütçenize uygun bir kasa yatırımı yapabilirsiniz fiyatlar önceki tarihlere göre çok yükselişe geçti ve daha da geçecek gibi gözüküyor. Tarih fiyat tablosuna göz atabilirsiniz.

Hocam major güncellemesi geldi birkaç gün bekleyin ve yapıcağınız yatırımı yapın fiyatlar düşmüşken ya da ne alacaksanız düşer ama bıçak ve eldivenler çok etkilenmez.

Csgo satmayı bırakıyor değil mi? Hala pazarda satabileceğiz yani sanırım bu durumda da fiyat artmış olcak ama fiyatı ne zaman artar acaba?
Genelde 1 veya 2 yıllık yatırım oluyor bu hocam uzun vadeli. 4.5 TL'ye düşünce hala CS:GO satıyor hocam, sınırsız miktarda alabilirsiniz 4.5 TL'den, ancak evet satmayı bırakacak Major bitince.

Garanti değiller, 2022 ağır kazıktı.
Hocam 4.25 TL'ydiler şu anda 16 TL'ler, neresi kazıktı? 2020'ler tutmamıştı, şu anda onlar bile zararda değiller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kapsüller ve hatıra paketleri anahtarsız açıldığı için daha fazla kar bırakır. Düşük bütçeli yatırım yapacak iseniz bu yolu deneyenilirsiniz ytd.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı