CS:GO'dan 1 ay sonra ban yedim

Şaka maka Prime olmayan arkadaşımla bile 30'a yakın maç girdim hiç hile gelmedi çok garip.
Oyun prime olup olmamasına göre değil, leveline ve güven faktörüne göre oyuncularla eşleştiriyor. Daha yeni biten non-prime girdiğim maçta rakipte 3 tane WH vardı. Level ve güven faktörü değiştikçe oranlar da değişiyor (bizzat test ettim).

Oyun Prime olup olmamasına göre değil, leveline ve güven faktörüne göre oyuncularla eşleştiriyor. Daha yeni biten non-Prime girdiğim maçta rakipte 3 tane wh vardı. Level ve güven faktörü değiştikçe oranlar da değişiyor (bizzat test ettim).

Arkadaşımın güven faktörü aşırı düşük ama benimki de aynı zamanda aşırı yüksek oranlayıp mı acaba karşımıza adam koyuyor?

Anında olmasa da, zamanla. Birçok ücretli hile tespit edilemiyor diye kullanılıyordu. Ta ki VAC veritabanına eklenene kadar.

Kullananlar düşünsün artık.
Zamanında prime hesapta bedava hile ile WH açıp çatır çatır adam vuran arkadaşım ban yemedi hala 🤣. Aradan 6 ay falan geçmiştir. OW'ya düşmedikçe ban yemiyor çoğu.
Öyle bir şey imkansız eğer faktörler arasında uçurum varsa maç giremessin
Girebiliyor ama uyarı veriyordu diye hatırlıyorum. Benim main hesabımın güven faktörü yok denecek kadar düşük ama yeni başlayan arkadaşlarla bile giriyorum, uyarı vs. vermiyor.
Arkadaşımın güven faktörü aşırı düşük ama benimki de aynı zamanda aşırı yüksek oranlayıp mı acaba karşımıza adam koyuyor?
Ortalaması denebilir. Düz 2 level hesap ile MM girdiğimde rakibe tamamen 2-3 level oyuncu atmıştı, övgü botu atılmış güven faktörü yüksek 2 level hesap ile girdiğimde rakibe prime ve yüksek level non-prime hesaplar gelmişti. Güven faktörü ve level çok etkiliyor.

Öyle bir şey imkansız eğer faktörler arasında uçurum varsa maç giremessin.

Arada hata veriyor zaten hocam bazen 5-10 dakika falan bekliyoruz.

Ortalaması denebilir. Düz 2 Level hesap ile mm girdiğimde rakibe tamamen 2-3 Level oyuncu atmıştı, övgü botu atılmış güven faktörü yüksek 2 Level hesap ile girdiğimde rakibe Prime ve yüksek Level non-Prime hesaplar gelmişti. Güven faktörü ve Level çok etkiliyor.

Anladım hocam benim ki aşırı yüksek diye hile gelmiyor yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı