CS:GO'dan haksız 1 haftalık ban yedim

idriseer

Decapat
Yer
Türkiye/Giresun/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhaba. Seçkin etkin bir CS:GO hesabım var. Rekabetçi maçlarda bekleme alanında dönenler vardı. Onları atmak için F1 bastım. Bu durumla çok sık karşılaştım ve her AFK kalanlara F1 bastım. Rekabetçiden 1 haftalık çok fazla takım arkadaşı attın diye ban yedim. Oyun kabak tadı vermeye başladı. Artık hile kullanacağım ya da beni atmalarını bekleyeceğim. Yeter artık. Haksız ban olduğunu düşünüyorum. Nasıl kaldırabilirim?

1 hafta hayatın tadını çıkarmaya ne dersin? Anca yazış et vs. derken zaten git geli 1 hafta sürer. Evet belki çok F1 yaptın diye ban yemiş olabilirsin ama bu olaya BAN gibi bir çözüm getirmişlerse emin ol senin haricinde kötülük amacıyla yapanlar da olduğundandır. Çok kafana takma derim.

Bunu art niyetli olarak yapmamış olabilirsin ancak böyle bir sistem getirildiğine göre illaki kötüye kullanan vardır.

1 Haftalık ban yedin diye direk hileye yönelmen yanlış olacaktır. Ne hile kullan ne de kullandırt.

İyi Sosyaller.

Merhaba. Seçkin etkin bir CS:GO hesabım var. Rekabetçi maçlarda bekleme alanında dönenler vardı. Onları atmak için F1 bastım. Bu durumla çok sık karşılaştım ve her AFK kalanlara F1 bastım. Rekabetçiden 1 haftalık çok fazla takım arkadaşı attın diye ban yedim. Oyun kabak tadı vermeye başladı. Artık hile kullanacağım ya da beni atmalarını bekleyeceğim. Yeter artık. Haksız ban olduğunu düşünüyorum. Nasıl kaldırabilirim?
Haklı olarak banlanmışsın, bu oyun tek girilmez.

Bazı hilelerde kick hilesi var bu yüzden banlıyorlar büyük ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı