CS:GO'dan çıkan iskelet bıçağı ne yapılır?

Envanter linki ile dolandırılan bir insanı hayatım boyunca duymadım. O zaman cs money gibi siteler batardı :D
böyle dolandırılan var ki söylüyorum hocam. Ayrıca belirttim zaten onluk bir durum değil sadece paylaşmak istemiyorum. Bu konu hakkında fikrim yok o yüzden atmak istemiyorum açıkça .
 
Böyle dolandırılan var ki söylüyorum hocam. Ayrıca belirttim zaten onluk bir durum değil sadece paylaşmak istemiyorum. Bu konu hakkında fikrim yok o yüzden atmak istemiyorum açıkça.

Envanter linki ile bir şey çalamazlar. Steam profilinizde girdiğinizde zaten karşınıza sağ tarafta çıkar envanter yazısı. Eğer hesabınız gizli değilse herkes envanterini görebilir. Sende başkalarının envanterlerini görebilirsin.
 
sattım knk 12000 e sıkma canınıD:
Bayağı ucuza gitmiş. Geçmiş olsun. Böyle saçma fiyata satacağını bilsem ben alırdım.

1655104316628.png
 
Bayağı ucuza gitmiş. Geçmiş olsun. Böyle saçma fiyata satacağını bilsem ben alırdım.

Eki Görüntüle 1417964
Bir sürü site dolaştım gördüğüm en yüksek fiyat 16.500 kaldı ki bu fiyata kimse almaz. Havadan 12000 neden kötü. Alıcı mısın diye sordum yok dedin şimdi de ben alırdım diyorsunD:
 
Hocam bence kripto ile ödeme yapan yerlerden satacaktın yanlış yaptın.
hocam neden risk alayım ki taş atıp kolum mu yoruldu 12 bin alırken? Biraz mantık 2000 daha fazla verecek diye risk almak mantıklı değil. Kaldı ki bıçağın float değeri iyi değil ortalama . Ve az aşınmış . Tüm skin satan sitelere baktım detaylı. 850 dolardan yukarı veren yer yok. Üstteki arkadaş boş atıyor. 14000 fiyat vermiştim ona ben alıcı değilim dedi. Şimdi ben alırdım diyor.
 
Hocam neden risk alayım ki taş atıp kolum mu yoruldu 12 bin alırken? Biraz mantık 2000 daha fazla verecek diye risk almak mantıklı değil. Kaldı ki bıçağın float değeri iyi değil ortalama. Ve az aşınmış. Tüm skin satan sitelere baktım detaylı. 850 dolardan yukarı veren yer yok. Üstteki arkadaş boş atıyor. 14000 fiyat vermiştim ona ben alıcı değilim dedi. Şimdi ben alırdım diyor.

Araştırsaydın hocam güvenilir bir yer vardır illaki. Acele ettin ama ben seni anlıyorum. Benim de envanterde outsiders altın çıkartma var. Oyundan biri bana 10 kuruşluk bir şey atar mısın diyor bende beni mi dolandırcan falan korkuyorum yani halbuki bir şey olmayacak :D. İnsana ilk defa değerli bir şey çıkınca korkuyor çalınır diye :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı