CS:GO'nun hile durumu nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO mu kullanıcılarıyla ilgilenmiyor ciddi misin adamlar 2 yıldır hile sorununu çözmek için 121 tane patch yayınladılar en son böyle çözülücekti.

İfadeler: 900
Hocam yaklaşık 5 senedir oynuyorum en yüksek gördüğüm rank lem fazla mm oynamıyorum genelde FACEIT ve topluluk sunucularında takılırım. Benim rozetlerim ve oynama sürem çok olduğundan güncelleme gelmeden önce bile karşıma hile gelmiyordu.

CS:GO mu kullanıcılarıyla ilgilenmiyor ciddi misin adamlar 2 yıldır hile sorununu çözmek için 121 tane patch yayınladılar en son böyle çözülücekti.

En başında ücretsiz yapmaları hataydı bence. Sıvamaya çalıştılar ama son çare buydu. İyi ki de yaptılar.

En başında ücretsiz yapmaları hataydı bence. Sıvamaya çalıştılar ama son çare buydu. İyi ki de yaptılar.

Olsun hem ücretli hem ücretsiz sürümü oldu ücretsizde hileler birbirini yer ücretlidede özlediğimiz CS:GO'yu oynarız.

Keşke oyunu tekrardan ücretli hale getirip ücretsiz alan kişilerin hesaplarından silselerdi 123tl az para değil.

O kafanı sevdiğin oyuna laf edilince kullanmak yerine gidip patch notlarını okuman ve anti-cheat'i bizzat kendin incelemen.
Valorant'ın anti-cheatini görüyorsunuz adamların bazı mesajları var yürek yemişcesine yazılan şeyler ayrıca Wolfteam'den farksız şu anda CS:GO.
Hileciler olmasa kullanıcı oranı düşecek o kadar çok hile var.

Olsun hem ücretli hem ücretsiz sürümü oldu ücretsizde hileler birbirini yer ücretlidede özlediğimiz CS:GO'yu oynarız.

Bütün ekip dağıldıktan sonra pek de oynayasım yok artık. Bıraksam mı bilemedim. Eski havası hoş güzel de arkadaşlar olmayınca sarmıyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…