CS:GO'nun hile durumu nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun tarihine bakılırsa oyunun 7. ayı ve hileleri görüyorsunuz. Bundan 1-1.5 sene sonra Valorant'ta da en az CS:GO kadar hile olacak çünkü CS:GO eski bir oyun ve anti Cheatin'in mantığı çözüldü ve yapılan hileler çok kaliteli. Valorant'ta 5 liralık hilelerle bile ban yemiyorlar forumda her gün 350 kişi haksız ban yedim diye konu açıyor. :D

Lolde Riot Games yapımı 11 yıllık bir oyun ama ben sc falan göremiyorum ? Şahsen ben Riot Games'e hile koruması konusunda güveniyorum.

Genel çoğunluk hile yok denecek kadar az diyor. İlginç. Sanırım farklı oyunları oynuyoruz :D

Hocam hile var diyenlerin 1 tane rozeti var veya hiç yok her maç karşı takıma hakaret edip raporlanıp güven faktörünü düşürüp ondan sonra çıkıp "cesegoda hile dolu abi" diyenler.

Hocam hile var diyenlerin 1 tane rozeti var veya hiç yok her maç karşı takıma hakaret edip raporlanıp güven faktörünü düşürüp ondan sonra çıkıp "cesegoda hile dolu abi" diyenler.
Yok o tipleri biliyorum zaten. Şu güncelleme sonrası durum nedir ne değildir diye yaklaşık 2-3 sene önce elime geçen ve bana baya para kazandıran bir hileyi hala çalışıyor mu diye denemek istedim ve ilginç bir şekilde hala çalışıyor. Gerçi yakalanma ihtimali sıfır ama 2-3 senede bulduğumuz açıklar kapatılmıştır diye düşünüyordum.

Konuyu bu yüzden açtım. Dünyaca bilinen çok güvenli bir pc programı üzerinden çalışan bir hile bu arada bahsettiğim.

Buradan hile yapmayı övdüğüm sonucu çıkarılmasın. Arz varsa talepte olur arkadaşlar. Maalesef günümüz dünyası.

DLL sistemini anti-cheat sanıyorsan 9 yaşındasındır.

Allah'ım sen sabır ver cahile çattık. He kankam he haklısın.

Hocam VAC sistemi çöp değil sadece çok eskidi ve yenisinin gelmesi gerekiyor. Valorant daha yeni bir oyun aslında onun anti Cheat'i de çöp ama bunu fark etmeniz için ünlü hile firmalarının Valorant hilesi çıkarması gerekiyor. CS'de onetap... Diye bir hile var bilen bilir o firma Valorant'a bir hile çıkarsa mevlanada açsan ban yemezsin.

İşte yanlış düşünüyorsunuz incelemesi denemesi bedava hile yapın sizde.
Nelerin olduğunu görün.
Riot Games oyunlarına önem veriyor anti-cheatlerindeki her şey gayet yeterli ve başarılı.
VAC ise uğraşılmayan bir proje.
Ayrıca Valorant hilelerini de aratabilirisiniz fiyatları uçuk çünkü az.

Daha fazla tartışmak istemiyorum çünkü tartışılacak bir şey yok.
CS:GO VAC kötü.
Hile her zaman her oyunda olacak ama CS:GO'da daha çok olacak.
Ayrıca hileyi döne döne vuran adamlar olarak düşünmeyin.
Diyeceklerim bu kadar.
Hile denilince hile video yazınca karşınıza CS:GO yerine başka oyun çıkmadıkça ümitlenmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı