CS:GO'nun hile durumu nedir?

Allah'ım sen sabır ver cahile çattık. He kankam he haklısın.

İşte yanlış düşünüyorsunuz incelemesi denemesi bedava hile yapın sizde.
Nelerin olduğunu görün.
Riot Games oyunlarına önem veriyor anti-cheatlerindeki her şey gayet yeterli ve başarılı.
VAC ise uğraşılmayan bir proje.
Ayrıca Valorant hilelerini de aratabilirisiniz fiyatları uçuk çünkü az.

Daha fazla tartışmak istemiyorum çünkü tartışılacak bir şey yok.
CS:GO VAC kötü.
Hile her zaman her oyunda olacak ama CS:GO'da daha çok olacak.
Ayrıca hileyi döne döne vuran adamlar olarak düşünmeyin.
Diyeceklerim bu kadar.
Hile denilince hile video yazınca karşınıza CS:GO yerine başka oyun çıkmadıkça ümitlenmeyin.

Discord ver DLL kodları yazmayı öğreteyim sana her oyun için tamammı anti cheat farklıdır DLL farklıdır DLL dosyaları injectlersen ertesi gün VAC yersin o kadar kolay değil VAC yedirmeyen şu anda 2 tane hile var diğerleri 1-2 ayda VAC yediriyor.

Allah'ım sen sabır ver cahile çattık. He kankam he haklısın.

İşte yanlış düşünüyorsunuz incelemesi denemesi bedava hile yapın sizde.
Nelerin olduğunu görün.
Riot Games oyunlarına önem veriyor anti-cheatlerindeki her şey gayet yeterli ve başarılı.
VAC ise uğraşılmayan bir proje.
Ayrıca Valorant hilelerini de aratabilirisiniz fiyatları uçuk çünkü az.

Daha fazla tartışmak istemiyorum çünkü tartışılacak bir şey yok.
CS:GO VAC kötü.
Hile her zaman her oyunda olacak ama CS:GO'da daha çok olacak.
Ayrıca hileyi döne döne vuran adamlar olarak düşünmeyin.
Diyeceklerim bu kadar.
Hile denilince hile video yazınca karşınıza CS:GO yerine başka oyun çıkmadıkça ümitlenmeyin.

Hocam oyun daha 1. senesini yeni tamamladı çok az hile olmasıda bu yüzden. Bekleyin görün 2 sene sonra ne gibi hileler çıkıyor. Geçen CS'de rastgele 4 kişi bulup mm girdim Valorant'ta 5 aydır hile kullandıklarından ve ban yemediklerinden bahsediyorlardı. Bende bunu duyar duymaz çıktım Valorant'ta hile açanlar CS'de de açar ama bilemiyorum.

Yok o tipleri biliyorum zaten. Şu güncelleme sonrası durum nedir ne değildir diye yaklaşık 2-3 sene önce elime geçen ve bana bayağı para kazandıran bir hileyi hala çalışıyor mu diye denemek istedim ve ilginç bir şekilde hala çalışıyor. Gerçi yakalanma ihtimali sıfır ama 2-3 senede bulduğumuz açıklar kapatılmıştır diye düşünüyordum.

Konuyu bu yüzden açtım. Dünyaca bilinen çok güvenli bir PC programı üzerinden çalışan bir hile bu arada bahsettiğim.

Buradan hile yapmayı övdüğüm sonucu çıkarılmasın. Arz varsa talepte olur arkadaşlar. Maalesef günümüz dünyası.

Şaka gibi ya hile kullanmış bir de üzerinden para kazanmış gelip konu açıyor CS'de çok hile var diye 🤣

Gidip hile dolu oyuna 100 küsur para mı bayılayım?

Bir anti-hilenin yapması gereken en temel şeyleri dahi yapamıyor. Büyük hile sitelerinde ki kullanıcılar dahi "VAC sadece süs" diyorlar. Kullanıcıları önemseyen azıcık yazılımsal bilgisi olan birisinin inceleyip hayret edeceği bedava sağlam oyunlar var onları oynayın şahsi tavsiyem.
Oyun oynayıp eğlenmeniz gerekirken oyun keyfinizi bozan oyunları oynamayın.

O kafanı sevdiğin oyuna laf edilince kullanmak yerine gidip patch notlarını okuman ve anti-cheat'i bizzat kendin incelemen.
Valorant'ın anti-cheatini görüyorsunuz adamların bazı mesajları var yürek yemişcesine yazılan şeyler ayrıca Wolfteam'den farksız şu anda CS:GO.
Hileciler olmasa kullanıcı oranı düşecek o kadar çok hile var.
CS sürekli çalışan bir anti cheat yazılımı kullanmıyor ki. Valorant'ın Vanguard'sız hali olarak düşünebilirsin. Faceit, anti cheat yazılımı kullanıyor.

Hile konusunda Wolfteam'e benzetmişsin, hiç oynamadım ama haklısındır muhtemelen.
Bende oyunu oyun yapan şeyi yani oyun mekaniğini bir şeye benzeteceğim.
Biri Zula seviyesinde mekaniğe sahip diğerinin mekaniği imzası niteliğinde.
Oynadığınız oyun sizin isteklerinizi karşılıyorsa ne güzel. Başkalarının oyundan beklentisi sizin gibi olmayabilir. Buna saygı göstermenizi öneririm. İsterseniz fanboyluğa devam edebilirsiniz tabi.
Yetenek çitası çok düşük olan Valorant mekaniğinden sıkılırsanız Vanguard yazılımına sarılabilirsiniz.

Rankım çift keleş bana önceden de hiç hile gelmiyordu hala da gelmiyor. En son şubat gibi mevlana gelmişti onun dışında şu koca yılda hiç hile gelmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı