CS:GO'nun hile durumu nedir?

Yetenek grubu
Güncel/en yüksek: LE/LEM

Seviye: 2 madalya + 37 level

Şu anki hesabımla kasım 2019'dan beri oynuyorum. Seçkin olmayan dönemi saymazsak hileci sayısı önceki hesabımla 2016-2017 döneminde oynadığım zamana göre azdı. Ancak mevcut sistemin suistimal edilmesi ile hileci sayısında hissedilir artış olmuştu. 2021 yılında ciddi derecede hileci gördüm. Bu kadar spinbot ve rage oynayanları en son seçkin olmayan dönemde gördüm.

Yeni gelen güncellemenin tek başına etkisi olmadı, olmaz da. Beleşten kasmış olanlar hala duruyor. Temizlenmesi için zaman lazım.

Covid-19'dan kurtulmak için nasıl aşıya ihtiyacımız varsa bu oyunda da hileden kurtulmak için iyi bir VAC sitemine ihtiyacımız var. Başka yolu yok.

Patch notlarını oku bakalım Valorant ada bir sürü hile çıktı kimse satın almıyor skeet ciler Valorant'a geçse adam öldüremezsiniz.

Valorant'ın anti-cheatini görüyorsunuz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun tarihine bakılırsa oyunun 7. ayı ve hileleri görüyorsunuz. Bundan 1-1.5 sene sonra Valorant'ta da en az CS:GO kadar hile olacak çünkü CS:GO eski bir oyun ve anti Cheatin'in mantığı çözüldü ve yapılan hileler çok kaliteli. Valorant'ta 5 liralık hilelerle bile ban yemiyorlar forumda her gün 350 kişi haksız ban yedim diye konu açıyor.

Oyunu 2014 ten beri oynuyorum toplamda 5-6 kere bariz hile görmüşümdür(döne döne ateş edenler vs). Oyunda insanların bahsettiği ve abarttığı kadar hile yok, karşıdakinin kendinden iyi olduğunu kabullenemeyen direkt hile diyip geçiyor. Oyunu 7 yıldır oynuyorum ve globale kadar çıktım da, şunu rahatça söyleyebilirim ki LEM altında hile olma ihtimali %1-2 (döne döne sıkanları hariç tutuyorum bariz oldukları için) Yani bir adam size döne döne ateş etmiyorsa onun hile olma ihtimali çok az. Hile kitlesinin çoğunluğu LEM ve üzeri ranklarda, hatta oyun şu an öyle bir halde ki gizli ve sınırlı sayıda üyeleri olan hack forumları adeta tarikat gibi hile üretiyorlar ve sadece 50-60 kişide bulunuyor bu hile yayılıp banlanmasın diye. O yüzden CS'de hile sorunu yok demek ya da VAC mükemmel bir anti-cheat demek doğru olmaz fakat oyunda abartıldığı kadar hile yok.

Patch notlarını oku bakalım Valorant ada bir sürü hile çıktı kimse satın almıyor skeet ciler Valorant'a geçse adam öldüremezsiniz.

Hocam onların Valorant'a geçmesine ne gerek var yürürken adam vuruyorlar zaten.

40 saat anlatsam da CS:GO'nun anti-cheat'inin çöp olduğunu kabullenmeyeceksiniz.
Hile kodlama videolarının tamamı CS:GO üzerinde gerçekleşmesi oyunun ne durumda olduğunu zaten özetliyor.

40 saat anlatsam da CS:GO'nun anti-cheat'inin çöp olduğunu kabullenmeyeceksiniz.
Hile kodlama videolarının tamamı CS:GO üzerinde gerçekleşmesi oyunun ne durumda olduğunu zaten özetliyor.

Hocam VAC sistemi çöp değil sadece çok eskidi ve yenisinin gelmesi gerekiyor. Valorant daha yeni bir oyun aslında onun anti Cheat'i de çöp ama bunu fark etmeniz için ünlü hile firmalarının Valorant hilesi çıkarması gerekiyor. CS'de onetap... Diye bir hile var bilen bilir o firma Valorant'a bir hile çıkarsa mevlanada açsan ban yemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…