CS:GO'nun kullanması en zor silahı deagle mıdır?

ChrisRedfield34

Zeptopat
CS:GO'yu son 1 aydır oynuyordum bu 1.6'yı çok geç bıraktım ciddi zayıf bir bilgisayar yüzünden. CS:GO da tarih oldu ama 1 ay da olsa oynadım şansa. Daha oyunda çok iyi sayılmam, kendimce takılıyorum. Bütün silahlar tamam hepsinin kendine göre bir zorluğu var tamam ama bu Deagle'ı anlamadım ben.
Bu Deagle'ı kullanmak neden bu kadar zor? 1.6'da böyle değildi bu silah. Ustalaşmak için ne yapmak lazım? Yani seri ateş etsen mermi uçuyor, yavaş ateş etsen(AK-47 gibi) bu sefer de rakibi alsan bile eğer tek atamazsan çok can kaybediyorum yavaş sıktığım için.

P250, USP-S, Tec-9 ve Five-SeveN gibi 4 tane canavar daha var ama Deagle'ın yeri farklı işte.

CS:GO'yu son 1 aydır oynuyordum bu 1.6'yı çok geç bıraktım ciddi zayıf bir bilgisayar yüzünden. CS:GO'da tarih oldu ama 1 ay da olsa oynadım şansa. Daha oyunda çok iyi sayılmam, kendimce takılıyorum. Bütün silahlar tamam hepsinin kendine göre bir zorluğu var tamam ama bu Deagle'ı anlamadım ben.
Bu Deagle'ı kullanmak neden bu kadar zor? 1.6'da böyle değildi bu silah. Ustalaşmak için ne yapmak lazım? Yani seri ateş etsen mermi uçuyor, yavaş ateş etsen(AK-47 gibi) bu sefer de rakibi alsan bile eğer tek atamazsan çok can kaybediyorum yavaş sıktığım için.

P250, USP-s, tec-9 ve five-seven gibi 4 tane canavar daha var ama Deagle'ın yeri farklı işte.

Deagle zor bir silah değil aim gerektiriyor eğer Cross'unu adamların kafasının hizasında tutarsan vurabilirsin.

CS:GO'yu son 1 aydır oynuyordum bu 1.6'yı çok geç bıraktım ciddi zayıf bir bilgisayar yüzünden. CS:GO da tarih oldu ama 1 ay da olsa oynadım şansa. Daha oyunda çok iyi sayılmam, kendimce takılıyorum. Bütün silahlar tamam hepsinin kendine göre bir zorluğu var tamam ama bu Deagle'ı anlamadım ben.

P250, USP-S, Tec-9 ve Five-SeveN gibi 4 tane canavar daha var ama Deagle'ın yeri farklı işte.
P250, Tec 9,, Five Seven kullanması en kolay silahlardan.
Nerf yemeden önce zor değildi fakat nerften sonra zorlaştı. Kafa atmadığınız sürece karşınızda armut yoksa işiniz zor.
Yine de en zoru değil şahsen, Scout daha zor bence.

800 dolara 2700 dolara aldığın ak-47 gibi kafadan tek atabilen bir silah alıyorsun dolayısıyla olumsuz bir tarafı olmalıydı o da dediğin mekaniklerden sağlanıyor. Nişanın iyiyse kafayı tutturabiliyorsan tekte adam indiriyorsun eğer yapamazsan da ölüyorsun. Yüksek risk yüksek ödül.

CS:GO'yu son 1 aydır oynuyordum bu 1.6'yı çok geç bıraktım ciddi zayıf bir bilgisayar yüzünden. CS:GO'da tarih oldu ama 1 ay da olsa oynadım şansa. Daha oyunda çok iyi sayılmam, kendimce takılıyorum. Bütün silahlar tamam hepsinin kendine göre bir zorluğu var tamam ama bu Deagle'ı anlamadım ben.

P250, USP-s, tec-9 ve five-seven gibi 4 tane canavar daha var ama Deagle'ın yeri farklı işte.

Ve genelde rakip 6-7 metreden uzaksa kesinlikle tek atman lazım yoksa rakipte rifler varsa avlandın demektir bu.

Deagle kullandığında head atmaya çalışacağın için 1 tane sıkıp hemen konum değiştir. 2. Mermiyi atma. Ben öyle yapıyorum. Rakipte awp yoksa en mantıklı peek böyle.

Ayrıca Deagle ile CTRL basılı tutarak Duck pozisyonunda nasıl sıkarsanız sıkın mermi düz gidecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı