RastgeleBiri12
Centipat
CS:GO
CS:GO'nun mu Valorant'ın mı aim sistemi daha zor?
Valorant'ta sekme diye bir şey yok o yüzden CS.
Vandalı geç guardianın sağ tıkının ilk mermi kesinliği yüzde yüz. AWP mi bu %100 olsun?Valorant vandalın attığı bakış.
Vandalı geç Guardian'ın sağ tıkının ilk mermi kesinliği yüzde yüz. AWP mi bu %100 olsun?
Usta CS'de de AUG ile scope oynarken çoğu zaman mermi kesinliği %100 oluyor. Yani aim'i düzgün alırsan o da %100 isabet ediyor. Ayrıca guardian yapısı gereği uzak mesafe ve onetap baz alınarak kullanılan silah.Vandalı geç guardianın sağ tıkının ilk mermi kesinliği yüzde yüz. AWP mi bu %100 olsun?
Bunu da ben Valorant'ta yaşıyorum. Özellikle Vandal. Herkesin kendi yeteneği muhtemelen.CS:GO'yu 2017'den beri ve Valorantı da çıktığından beri oynayan biri olarak:
Bence CS:GO daha zor, Valorant'ta ilk mermilerinizin hedefe gitme oranı çok yüksek ve hareket ederken de ateş ederseniz hedefi vurmanız yada tutturmanız çok muhtemel. CS:GO'da hareket etmek silahın mermilerinin gideceği yerleri daha geniş yerlere yayıyor ve daha da rastgele hâle getiriyor. Ayrıca Operator silahında ateş ettikten sonra hedefi tutturmak için daha az beklemeniz gerekiyor. CS:GO'da AWP ile art arda atışlar yapınca mermiler gerçekten hedeflediğiniz yer ile çok alakasız yerlere gidiyor bu da işi bence baya zorlaştırıyor.
Guardian silahında dürbün kullanarak ateş edince neredeyse hiç sekmediğinden bahsediyor.Hocam ne demeye çalıştığınızı anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.