CS:GO'nun mu Valorant'ın mı aim sistemi daha zor?

Hocam ne demeye çalıştığınızı anlayamadım.
Guardianı dürbünle kullanınca attığın ilk mermi dümdüz gidiyor normalde hiçbir silah böyle değil. Sadece op ve marshallın dürbünü dümdüz atıyor olması lazım.

Usta CS'de de AUG ile scope oynarken çoğu zaman mermi kesinliği %100 oluyor. Yani aim'i düzgün alırsan o da %100 isabet ediyor. Ayrıca guardian yapısı gereği uzak mesafe ve onetap baz alınarak kullanılan silah.

Bunu da ben Valorant'ta yaşıyorum. Özellikle Vandal. Herkesin kendi yeteneği muhtemelen.
Onlar zaten oyundaki sniper olmayan tek dürbünlü silah o kadar da olsun.

CS:GO'da aim'i diri tutmak çok azim istiyor. Her gün en az 1-2 saat DM oynaman falan gerekiyor. E-Sporcular 1 gün girmese ve ertesi gün maç olsa büyük ihtimal kötü oynarlar. Mesela XANTARES'in evlendiği haftayı saymazsak hiçbir zaman 1 gün girmediğini görmedim.

Kafa basmasıyla alakası yok, Valorant'ta düşük eloda her maçta en az 1 tane 11 yaşından küçük çocuk geliyor.
Küçük çocuk gelmesiyle falan ne alakası var. Valorant daha taktiksel bir oyun. CS:GO da flaşla smokedan başka bişey yok. Valorantta nasıl kullanılması gerektiğini bilmen gereken en az 100 tane yetenek var. CS:GO da aimin iyi olsa yetiyo.

Küçük çocuk gelmesiyle falan ne alakası var. Valorant daha taktiksel bir oyun. CS:GO da flaşla smokedan başka bişey yok. Valorantta nasıl kullanılması gerektiğini bilmen gereken en az 100 tane yetenek var. CS:GO da aimin iyi olsa yetiyo.
Önce Radiant elo sonra da Faceit 10 level gir anlarsın hangi oyunun daha zor olduğunu.

Küçük çocuk gelmesiyle falan ne alakası var. Valorant daha taktiksel bir oyun. CS:GO'da flaşla smokedan başka bir şey yok. Valorant'ta nasıl kullanılması gerektiğini bilmen gereken en az 100 tane yetenek var. CS:GO'da aimin iyi olsa yetiyor.

Flash ve smoke atmak için belirli açılar var. Belirli saniyede ilerlemen, durman veya ona göre hareket etmen gerekiyor. Koşarak, zıplayarak HS atmadan oynaman lazım :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı