Ayrıca CS'deki silverlar X oyununda (Valorant'dan bahsediyorum hızlı yazmak için X oyunu diyorum) Plat-Dia oluyor diyorlar ya onlara çok gülüyorum işte CS'de Güzide olan arkadaşlarım o X oyununda Gold'dan çıkamamış durumdalar. Bu tamamen CS fanboyluğundan gelen bir yalan sıkma belki de kendine yedirememe olayıdır. Salladığınız X oyunu kim ne derse desin CS'den daha zor ve daha karmaşık bir oyundur.
Bunun doğru olduğunu sen de ben de çok iyi biliyoruz. Spray namına hiçbir şey olmadığı için Valoda çok rahat yalandan hs atabiliyorsun, koşa koşa adam vurabiliyorsun. İmmo-Radyant eloda böyle olmaz belki ama gold-elmas arası full böyle. O yüzden CS'deki silverlar çok rahat plat oluyor. Bunu kendi gözümle gördüm. CS'de eli kolu tutmayan arkadaşlarımın hepsi plat eloda stucklar. CS oyuncusu olarak Valo denemek için bi süre oynadım, İmmo eloda kademe sistemi varken oynuyordum. İmmo 3 olmuştum sonra saldım. İyi bir CS oyuncusu Valoda çok rahat elmas-immo olabilir bence. Ayrıca Valo CS'den daha zor demek gerçekten akla mantığa sığmaz bence. Daha karmaşık olabilir belki ama asla ve asla daha zor değil.
Hile görmek ve 64tickte oynamak istemiyorsanız faceit deneyebilirsiniz. Orada da hile var fakat hem çabuk banlaniyor hem de çok daha az. Ayrıca yukarıda birileri ortadaki çizgiyle adan vuruyoruz demiş de arkadaş competitive fps oyunlarının çoğu böyle. Bunlar saçma bahaneler. Smokela A ya giriliyor vs. bunlar boş laflar. Şu forum cidden oyunda sadece keleş eloya kadar ulaşıp yorum yapanlarla dolu. Cs bitmez. 5 kişi faceit girince gayet keyifli bir oyun. Tek başınıza mm girince kanser olmanız sıkılmanız normal. Rekabetçi oyunların çoğu böyledir. Csyi bu kadar savunmak istemezdim eksiği çok fakat çok gömülmüş biraz da övelim.
Harbi buralar baya bir fanboy kaynıyor. Neymiş hep oynayan biri zamanla radiant olurmuş.
Cs hileden geçilmiyor oyunu oynamaya çalışıyorum hile geliyor oyunu oyanayamiyorsun. Valve kendine çeki düzen vermeli. Şuan benim gördüğüm internet kafelerde valorant ağırlıklı oynanıyor.
Bence CS:GO'nun verdiği oyun zevki diğer FPS oyunlarına göre çok başka ve arkadaşlarınla oynadığında verdiği keyif tartışılmaz. Fikrimce insanlar bu yüzden CS:GO'yu bırakmıyor.
Arkadaşlar oyunun aiminin hissinin vs. olması hepsi bahane, Valorant'a da trade sistemi gelse CS'yi havada karada geçer (CS yine bitmez, trade sistemini kaldırmadığı sürece) ancak gördüğünüz üzere normalde yüzüne bile bakılmayacak oyun olan TF2, trade sistemi olduğu için hala oynanan bir oyun.
Başka FPS oyunlarını tercih etmelerinin nedeni hileciler veya mekaniklerden sıkıldıklarından olabilir. Source 2 muhtemelen iptal olacak ümitlenmeye de gerek yok. Benim fikrimi soracak olursanız bırakma sebepleri şunlardır:
Mikrofon açıp bağıran ve çok rahatsız edici Ruslar
Yeni CS oyununun gelmemesi ve yıllardır aynı CS mekaniklerinden bıkmak
Hileciler (Seçkin olmadan oyunu oynamak imkansız hale geliyor.)
Valve'ın para isteği (Oyuna ikide bir pahalı operasyonlar, pahalı kostümler falan geliyor ve bunun tek sebebi Valve'ın para isteği)
Oyuna aylardır düzgün güncelleme gelmemesi (Etkinlik ve kostüm dengeleme vb. güncellemeler dışında pek güncelleme gelmiyor maalesef)
Oyunun bedava olması ile birlikte hilecilerin artması ve kitlenin çöpleşmesi.
Daha bir sürü sebep olabilir fakat hepsini yazmaya çalışsam çok uzun süreceği ve şimdi R6 oynayacağım için yazmayacağım.
Önemli Not: CS:GO fanboylarını ciddiye almayacağım.
Ekleme: Oyunun mekanikleri eskidi anlayın artık. Half-Life modu olarak çıktığından beri mekaniklerde değişim yok.
CS fanboyları "hahaha" atmaya başladılar bile.