CS:GO'nun ömrü az mı kaldı?

Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?
Bence bitmeye başladı bile csgo vac sunucularını geliştirene kadar ve source 2 yi çıkarana kadar da bitmeye devam edicek adamlar 2012 yılından beri sunucuları 128 tick yapmadı csgo bence çok overrated bir oyun valorant daha çok hoşuma gidiyor benim
Kotu demedim. Sadece cok fazla seye erisimi var, guvenmiyorum. Bir anti hilenin mavi ekrana bile sebep olabilmesi cok asagilik.
Yinede csgo dan daha iyi orası kesin

Şu seçkin alınca hile gelmiyor yazan insanlar neden var cidden neden var? Geliyor arkadaş geliyor. Oyunun globallerinin en az yarısı hileyle çıkıyor ve çok uzun süre ban yemiyor belki de hiç yemiyor. Bu yüzden rekabetçi girme taraftarı değilim. Buna rağmen arkadaşlarla faceit girmeyi çok keyifli buluyorum. CS su an rakiplerinden daha fazla şey sunuyor bence. Ucuz, kötü bilgisayarla çalışabilen arkadaşlarla girince güzel bir oyun. Faceit girince hem 128tick hem hilesiz hem valoya veya mm e gore cok daha az kanserleyen bir oyun. Valo oynayani da anlarım farklı bir tecrübe farklı mekanikler sunuyor insana ama gelip de şuraya valo csden iyi cs çöp muhabbeti yapmanın alemi yok. Aynısı cs iyi valo çöp diyenler için de geçerli. Cod alacak para ve onun kocaman güncellemelerini indirebilecegim internetim olsaydı ona da şans verirdim ama şu anlık cs devam gibi.

1. sebebe cevap = Oyunun yapabileceği bir şey yok muteleyerek oyununa devam edebilirsin, ayrıyeten FACEIT'te yüksek elolarda böyle bir şey ile karşılaşmazsın.
3. sebebe cevap = R6 da paralı, oyun tek seferliğine dolar bazından ücret alıyor bu ücretin pahalı olması ülkemizdeki dolar kurunun sorunu.
4. sebebe cevap = Kostümler, skinler her oyunda var. Alabilen alır, alamayan kullanmaz. Silah hasarını arttırmıyor sonuçta. Yine bunların pahalılığının sebebi ülkemizdeki dolar kuru.
5. sebebe cevap = Oyunda güncellenecek pek bir şey kalmadı. Harita havuzu olabilir fakat harita havuzundan da zaten herkes memnun.
6. sebebe cevap = Prime alarak hiçbiri ile karşılaşmazsın. Herkes pahalı olmasından şikayet ediyor ama Valorant'a da sırf skinler için tonlarca para döküyor. 1 yıl öncesine kadar zaten 21 level olarak bedava Prime sahibi olabiliyordun.
Umarım bu cevaplar seni tatmin etmiştir ben CS'yi bırakmak için hiçbir sebep görmüyorum şu an açıkçası. Kitlesinde de Türkiye dışında pek bir gerileme yok. Türklerin bir kısmının da Valorant'a geçmesini pek yadırgamıyorum tam ülkemiz insanlarına göre oyun çünkü. :D

Dedi niyyazi58.

R6 ne alaka onu anlamadım ben sadece oyunu oynayacağımı ve bu yüzden daha fazla sebep yazmayacağımı söylemiştim. Ayrıca hilecilerden oyun oynanmaz halde belirtmek isterim. R6 paralı demişsiniz ama Prime'da paralı.
Her sene aynı laflar. CS kendini bitiriyor doğru ama bu tip Online FPS oyunlarını oynayan kanser kitle olduğu sürece devam edecektir.

Bu konuda gördüğüm en iyi cevap bu. Her sene oyun bitecek mi diyoruz ama Online FPS oynayan kitle olduğu sürece yeni CS oyunu çıkana kadar bu oyun ölmeyecek fakat eski oyuncularının da sevgisi azaldı.

Çünkü kötü bir FPS oyunu. Rakiplerine kıyasla nişan almak bile yok en azından gez göz arpacık yapabilseydik iyi olurdu. Kaç tane CS çıktı sonuçta. Hile desen en çok hile yapılan oyun herhalde, bu nedenle ben de bıraktım zaten. Sırf adı var diye kendimizi kandırıp zevk alıyormuş gibi oynamaya devam mı edelim?

Dostum ne bekliyorsun oyun senden büyük, oyun kötü falan da değil oyun modları ve kitle sayesinde ayakta olan bir oyun gayet eğlenceli, hile konusuna deyinecek olursak zaten her oyunda olan bir sorun CS:GO için hile büyük bir sorun ama seçkin hesap alırsan hile gelmiyor şahsen denedim, CS1.6 için hile sorun değil zaten sunucuların hepsinde 7/24 çalışan adminler var kitlesi desen zaten güzel küçük çocuklardan uzak bir oyun :)

Dostum ne bekliyorsun oyun senden büyük, oyun kötü falan da değil oyun modları ve kitle sayesinde ayakta olan bir oyun gayet eğlenceli, hile konusuna deyinecek olursak zaten her oyunda olan bir sorun CS:GO için hile büyük bir sorun ama seçkin hesap alırsan hile gelmiyor şahsen denedim, CS1.6 için hile sorun değil zaten sunucuların hepsinde 7/24 çalışan adminler var kitlesi desen zaten güzel küçük çocuklardan uzak bir oyun :)

CS 1.6 CS:GO'dan çok daha iyi bir oyun.
Ayrıca @investigator hocam oyunun mekaniklerinin çağın gerisinde kalması ve Half-Life modu olarak çıktığı günden bugüne değişmediği şikayetime karşılık olarak bir şey yazmamışsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı