1. sebebe cevap = Oyunun yapabileceği bir şey yok muteleyerek oyununa devam edebilirsin, ayrıyeten FACEIT'te yüksek elolarda böyle bir şey ile karşılaşmazsın.
3. sebebe cevap = R6 da paralı, oyun tek seferliğine dolar bazından ücret alıyor bu ücretin pahalı olması ülkemizdeki dolar kurunun sorunu.
4. sebebe cevap = Kostümler, skinler her oyunda var. Alabilen alır, alamayan kullanmaz. Silah hasarını arttırmıyor sonuçta. Yine bunların pahalılığının sebebi ülkemizdeki dolar kuru.
5. sebebe cevap = Oyunda güncellenecek pek bir şey kalmadı. Harita havuzu olabilir fakat harita havuzundan da zaten herkes memnun.
6. sebebe cevap = Prime alarak hiçbiri ile karşılaşmazsın. Herkes pahalı olmasından şikayet ediyor ama Valorant'a da sırf skinler için tonlarca para döküyor. 1 yıl öncesine kadar zaten 21 level olarak bedava Prime sahibi olabiliyordun.
Umarım bu cevaplar seni tatmin etmiştir ben CS'yi bırakmak için hiçbir sebep görmüyorum şu an açıkçası. Kitlesinde de Türkiye dışında pek bir gerileme yok. Türklerin bir kısmının da Valorant'a geçmesini pek yadırgamıyorum tam ülkemiz insanlarına göre oyun çünkü.
Dedi niyyazi58.