Daha fazla
Bunun doğru olduğunu sen de ben de çok iyi biliyoruz. Spray namına hiçbir şey olmadığı için Valoda çok rahat yalandan hs atabiliyorsun, koşa koşa adam vurabiliyorsun. İmmo-Radyant eloda böyle olmaz belki ama gold-elmas arası full böyle. O yüzden CS'deki silverlar çok rahat plat oluyor. Bunu kendi gözümle gördüm. CS'de eli kolu tutmayan arkadaşlarımın hepsi plat eloda stucklar. CS oyuncusu olarak Valo denemek için bi süre oynadım, İmmo eloda kademe sistemi varken oynuyordum. İmmo 3 olmuştum sonra saldım. İyi bir CS oyuncusu Valoda çok rahat elmas-immo olabilir bence. Ayrıca Valo CS'den daha zor demek gerçekten akla mantığa sığmaz bence. Daha karmaşık olabilir belki ama asla ve asla daha zor değil.Ayrıca CS'deki silverlar X oyununda (Valorant'dan bahsediyorum hızlı yazmak için X oyunu diyorum) Plat-Dia oluyor diyorlar ya onlara çok gülüyorum işteCS'de Güzide olan arkadaşlarım o X oyununda Gold'dan çıkamamış durumdalar. Bu tamamen CS fanboyluğundan gelen bir yalan sıkma belki de kendine yedirememe olayıdır. Salladığınız X oyunu kim ne derse desin CS'den daha zor ve daha karmaşık bir oyundur.