CS:GO'nun ömrü az mı kaldı?

Ya Valorant her şeyden önce denenmesi gereken bir oyun tabii ki burada Silver Gold gibi ezik elolarda zevki çıkmaz CS'de iletişim bile yok herkes kafasına göre oynuyor FACEIT hariç CS'yi ayakta tutan FACEIT zaten ayrıca toxic diyen varsa Frankfurt varşova girebilir csdeki gbii 50 60 ping alırsınız mis gibii oynarsınız CS 5V5 rekabetçi bir oyun Valorant aim strateji gerektiren bir oyun CS çok kolay bir oyun Valorant'a göre ve Valorant kitlesi ranka daha çok önem veriyor CS de ki amaç eğlence.

Doğrudur. CS:GO'da 128 MB ekran kartında 12 FPS aldığım için en fazla 1 maç girdim.

Valorant'a yavaş mı çok fazla tanıdığım kişi Valorant çok aksiyonlu sidea bir anda girilebilen hızlı bir oyun olduğu için CS'yi bırakmadi Valorant genç işi hocam.

Konnichivayi bilirsin YouTube kanalı senden benden çok oynadı oyunu adam bu canın ustalarından son videolarını izle kendi diyor CS bitti diye.

İzliyorum kendisini
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

21 eyl 2017 :D.

İzliyorum kendisini
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

21 eyl 2017 :D.

😉

csgo.png

😉

Anla şunu artık bu adam her yıl CS:GO öldü bitti vb. diye video atıyor fakat günlük oyuncu sayısı hala 1M civarlarında:D.

Valve doğru düzgün oyun modları veya yeni haritalar getirirse üstüne birazıcıkta hile sistemine abanıp Source 2'yi oyuna getirseler asla bitmez. Evet bunu okurken bile bunun ne kadar imkansız olduğunu gördünüz değil mi?

CS 1.6 oynayan çok kişi var hala. Ben bile oynuyorum çok eğlenceli hala.

CS 1.6 Discord ortamı ile çok güzel. Gerçi ben oynarken TS3 vardı. Sadece oyun değil her türlü goygoyu yapardık. Yabancı şehirlerden akranlarınla vizyonunun genişlemesi de ayrı bir güzellik. Üniversiteye gitmeden 7 vilayetten insanlarla ilişki kuruyorsun. İşte bunu verebilecek oyunlar çok az.

CS 1.6 Discord ortamı ile çok güzel. Gerçi ben oynarken TS3 vardı. Sadece oyun değil her türlü goygoyu yapardık. Yabancı şehirlerden akranlarınla vizyonunun genişlemesi de ayrı bir güzellik. Üniversiteye gitmeden 7 vilayetten insanlarla ilişki kuruyorsun. İşte bunu verebilecek oyunlar çok az.

Team speak kadar güzel bir bir şey görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı