CS:GO'nun ömrü az mı kaldı?

Hocam FPS oyunlarında casual diyebileceğimiz birisiyimdir her ne kadar fazlasıyla FPS tarzı oyun oynasamda Online tarafla neredeyse hiç alakam yok. Game Pass'te de varken R6 başlasam oynayabilir miyim? Zevk verir mi?

Hileler. Fakat bu yıl Source 2 gelebilir. Source 2 dosyalarında CS:GO bulunmuş. Yakın bir süre önce Team Fortress 2 geçmişti. CS:GO'da geçebilir. CS:GO geçerse tahminime göre 128 tick sunucular ve yeni bir anti cheat gelir.

Doğru düzgün bir güncelleme getirmiyorlar. Sürekli küçük hata, harita, UI düzenlemeleri yapıp yapıp duruyorlar.

Bu oyuna nasıl bir güncelleme getirmelerini bekliyorsun?

Zevk vermiyormuş.

Hocam FPS oyunlarında casual diyebileceğimiz birisiyimdir her ne kadar fazlasıyla FPS tarzı oyun oynasamda Online tarafla neredeyse hiç alakam yok. Game Pass'te de varken R6 başlasam oynayabilir miyim? Zevk verir mi?

Koş adam vur oyunu değil, sabır ve taktik gerekiyor. İnternetten bir kaç video izleyerek fikir edinebilirsin. Bende almayı düşünüyorum. Herkes sarar diyor.

Ömrünün azaldığını düşünmüyorum ama insanların neden bu kadar beş para etmez bir oyunu oynadığına da anlam veremiyorum açıkçası.

Bir denemekten zarar gelmez gibi duruyor. Hazır Game Pass'te de var zaten.

Sabır ve taktik mi gerekiyor
Rekabette 5vs5 dust 2 5 kişide A side a girmek istese smoklarla rahatça girebilir oyunda çoğu yerden smoke atılabiliyor
mesela mirage mapinde bi e sporcu a saldırı tarafından b Side a smoke atmıştı
dust 2 inferno da ise ara yerlere smoke atılıp flash bombası atıp rahatça Side ele geçiriliyor taktik felan yok buglu basit bir oyun sadece

Dostum, R6'dan bahsediyorum. Ne alaka? Okumadan yazmanın zararları bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…