CS:GO'nun ömrü az mı kaldı?

CS:GO bırakılmaz ara verilir. Valorant bana göre oynanmaz derecede "arcade". Resmen ilk okul 3. sınıftakiler de oynasın gibi recoil koymuşlar. Senelerdir aynı.

Gerçek oyun arayan R6 oynasın. Ekran kartınız ve kolunuz iyiyse sizi de R6 lobilerine alalım.

Hocam FPS oyunlarında casual diyebileceğimiz birisiyimdir her ne kadar fazlasıyla FPS tarzı oyun oynasamda Online tarafla neredeyse hiç alakam yok. Game Pass'te de varken R6 başlasam oynayabilir miyim? Zevk verir mi?

Doğru düzgün bir güncelleme getirmiyorlar. Sürekli küçük hata, harita, UI düzenlemeleri yapıp yapıp duruyorlar.

Bu oyuna nasıl bir güncelleme getirmelerini bekliyorsun?

Çünkü kötü bir FPS oyunu. Rakiplerine kıyasla nişan almak bile yok en azından gez göz arpacık yapabilseydik iyi olurdu. Kaç tane CS çıktı sonuçta. Hile desen en çok hile yapılan oyun herhalde, bu nedenle ben de bıraktım zaten. Sırf adı var diye kendimizi kandırıp zevk alıyormuş gibi oynamaya devam mı edelim?

Zevk vermiyormuş. 😀

Hocam FPS oyunlarında casual diyebileceğimiz birisiyimdir her ne kadar fazlasıyla FPS tarzı oyun oynasamda Online tarafla neredeyse hiç alakam yok. Game Pass'te de varken R6 başlasam oynayabilir miyim? Zevk verir mi?

Koş adam vur oyunu değil, sabır ve taktik gerekiyor. İnternetten bir kaç video izleyerek fikir edinebilirsin. Bende almayı düşünüyorum. Herkes sarar diyor.

Ömrünün azaldığını düşünmüyorum ama insanların neden bu kadar beş para etmez bir oyunu oynadığına da anlam veremiyorum açıkçası.

Bu oyuna nasıl bir güncelleme getirmelerini bekliyorsun?

Zevk vermiyormuş. 😀

Koş adam vur oyunu değil, sabır ve taktik gerekiyor. İnternetten bir kaç video izleyerek fikir edinebilirsin. Bende almayı düşünüyorum. Herkes sarar diyor.
Sabır ve taktik mi gerekiyor
Rekabette 5vs5 dust 2 5 kişide A side a girmek istese smoklarla rahatça girebilir oyunda çoğu yerden smoke atılabiliyor
mesela mirage mapinde bi e sporcu a saldırı tarafından b Side a smoke atmıştı
dust 2 inferno da ise ara yerlere smoke atılıp flash bombası atıp rahatça Side ele geçiriliyor taktik felan yok buglu basit bir oyun sadece

Sabır ve taktik mi gerekiyor
Rekabette 5vs5 dust 2 5 kişide A side a girmek istese smoklarla rahatça girebilir oyunda çoğu yerden smoke atılabiliyor
mesela mirage mapinde bi e sporcu a saldırı tarafından b Side a smoke atmıştı
dust 2 inferno da ise ara yerlere smoke atılıp flash bombası atıp rahatça Side ele geçiriliyor taktik felan yok buglu basit bir oyun sadece

Dostum, R6'dan bahsediyorum. Ne alaka? Okumadan yazmanın zararları bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı