CS:GO'nun ömrü az mı kaldı?

Bence eleştirel yorum yaparken herkesin bu oyunu rekabet tutkusuyla oynadığı düşüncesini bir kenara atın. Herkes bu oyunu kalitesi düşük 64 Tickrate sunucularda oynayıp rütbe atlama tutkusuyla açsaydı vay haline bu oyunun. Topluluk sunucularında çeşitli haritalarda bunnyhop, surf, saklambaç, jailbreak, minigame, sohbet ve sayamadığım daha bir çok oyun modu için oynayan bir kitle de var. Ayrıca oyunu belirli bir seviyede oynayan azımsanmayacak sayıda oyuncu FACEIT, ESEA, ESL, Esportal gibi platformlarda daha kaliteli sunucularda daha iyi oyuncularla oynuyor. Gel gelelim oyunun hile problemine ki verdiğim farklı tipteki oyuncu örnekleri de bu problemin oyunu bitirmesine engel oluyor.

CS:GO sadece bir FPS oyunu değil çok daha fazlası, tabii ki eski olduğu için değil. Oyunun bir ekonomisi var, oyuncular tarafından yapılan haritaları, skinleri var. Başka bu türde ve bu zenginlikte bir FPS oyunu olduğunu hiç sanmıyorum. Lafı burda kesiyor ve sonuca bağlıyorum; oyunu oynayan kitleye kendi gözünüzden bakarsanız ve örneğin son 5 maçınızın hepsine hile gelirse oyundan soğur ve ne kadar çok hile var bu oyun nasıl ve neden oynansın dersiniz değil mi? Bence tekrar düşünün.

Bitti bile
Hem hileden
Hemde tr serveri olmamasından dolayı .
Valve umursamıyor hiç kitlesini
bence yeni oyun üzerinde çalışıyor ki
CS yi saldı
Valve zaten online oyunlarla vakit kaybedecek bir firma değil adamlar girişim peşinde vr yaptılar şimdi el konsolu yapıyolar ona oyun yapacaklar adamların işi çok oturup cs go ya güncelleme getiremezler çok istiyosanız 1.6 oynayın arkadaşlarınızla grafikler sizin için birşey ifade etmiyosa hissiyat açısından güncel oyunlara kafa tutar

CS:GO oynanması en zor FPS oyunu olduğu için terk ediyorlar yani beceremediklerinden dolayı ve Valorant daha basit olduğu için diyebiliriz kısacası.
Cs de çift keleştim valorant ta da immo 2 yim? Rank bilmiyorsan şöyle diyim 16 milyon toplam oyuncu sayısı içersinden 12.000 deyim kolsuz olduğumuz için değil CS deki hileler 64 tick iğrenç mapler yüzünden geçtik kardeşim
Valorant grafikleri ile daha üst düzey bir oyun gayet normal sistem istemesi cs 10 yıllık oyun valorant takı tskim oyunu hiç bir oyunda yok yüksek eloda bahsediyorum immo radyant yani e sporcu elolarda acayip Taktikler dönüyor ben eski bir csci şuan valo immo 2 olaraktan şunu söyleyebilirim ki Valorant > cs

Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye C

Bence öyle, fakat bu diğer FPS oyunlarını yüzünden değil. Sonuçta herkesin kendine göre bir zevki var kimi Valorant gibi daha arcade oyunları sever kimi CS gibi gerçekçi. CS'yi bitiren genel olarak FPS oyunlarının altında kalması. Artık insanların ilgisini çekmiyor çünkü oynanabilirliğini kaybetti. Bir oyuna yeni modlar ekleyerek, arayüzü değiştirerek, daha çeşitli içerik getirerek oynanabilirlik süresini uzatabilirsiniz. Fakat artık aynı şeyler insanları sıkmaya başladı. İnsanlar eğlence için Valorant'ı tercih ediyor. Daha fazla mod ve grafik isteyen Call of Duty'e yöneliyor. Yine de hala oynanabilir bir oyun. Birçok oyuncunun diğer alternatiflere nazaran tercihi.

R6 yı yeni indirdim. Oyun baya iyi duruyor

Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?

CS:GO komple yenilenecekmiş birkaç aya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sprey patentini bu kadar basit anlatıyosan git valorant oyna zaten kanka sen, phantomla koşarak adam vurursun. CS'nin sprayine laf ediyosun valodaki recoil sanki ana sınıfı çocukları oynasın diye yapılmış?

Woxic'in de dediği gibi; "hey şey biter CS bitmez"

Valve oyunu geliştirmiyor değil, olduğu gibi eski halini korumasını istiyor sadece. Ayrıyeten son 3 yılda yaptıkları teknik güncellemeleri o kadar zekiceki hiç kimse Valve'ın CS kitlesini kendi kendine döndürdüğünün farkına varmadı.

Örnek vermek gerekirse Valorant oyunun sahibi Riot Games oyuncu banlamak için anti-cheat(AC) geliştiricilerine para ödeyerek günçlü bir AC geliştirmeye devam ediyor. Valve ise kendi AC'ini sadece oyununa 3. parti hile yazılım enjekte ederek resmi eşleştirmelere girerse banlayabiliyor (FACEIT AC, easyesporac veya tarzı 3. parti aclerde resmi Valve sunucuları da eşleştirmelerinde banlanma riski taşıyor)¹, ayrıyeten Valve Overwatch(ow)² isimli hile denetleme sistemi ile ücretsize işçi olanağı ile saatlerce ow müfettişliği yapan insanları kullanarak tek kuruş zarara girmeden hile olan veya olma ihtimali taşıyan kendini gizlemiş hilecileride şirkete herhangi bir ek ücret ödetmeden banlatabiliyor.

Örnek 2: Riot Games sohbette toxiclik, sataşma veya kavga etme eğilimi olan kişileri banlamak, susturmak veya oyundan uzaklaştırmak için iş bölümü açarak bölgesel dillere hakim olan kişilere iş veriyor. Valve ise yaklaşık 1 veya 2 sene önce getirmiş olduğu sohbeti kötüye kullanımdan dolayı fazla raporlanan oyuncuyu diğer maçlarında otomatik bir şekilde küresel oladak susturma sistemi ile fazla elemana para ödemeden kendi oyuncularına toxic oyuncuları sohbetten uzaklaştırıyor (tabii ki susturmasını açmak diğer oyunculara kalmış), ayrıyeten Valve firması yine oyununda oyun bozanlık yapanları ow yöntemi ile örnek 1'deki gibi kendi oyuncularına banlatıyor.

Bu iki örnek bana en bariz gözükenler bir de atölye muhabbeti var tek kuruş ödemeden yine kitlesine kitlesinin ürettiği çizimleri satarak para kazanıyor, yani Riot gibi ek ücret ödemiyor maalesef bu durumda denklemimiz aşağıdaki gibi sanırsam;

Valve > Ubisoft.
Valve > Riot Games.
Valve > all.

¹eğer FACEIT AC veya diğer herhangi bir AC yazılımı enjekte edilerek resmi sunucularda eşleşme aratılırsa uyarıyor, doğrudan yasaklamıyor sadece ihtimali var demek istedim hiç 3. parti AC ile resmi eşleştirme girmedim.

²overwatch maalesef yeteri kadar tecrubesi olmayan oyuncular tarafından da yapılabiliyor en az 150 maç kazanmış ve en düşük altın nova 1 rütbesine sahip herhangi bir kişi ow yapabiliyor ki bu birçok yetenekli olup Ow'a düştükten sknra ban yeme ihtimalina sahip olmasına sebep olabiliyor. Ama Valve'ın dediğine göre vakalara atanan müfettişler şüpheli olan hesabın çıktığı en yüksek ranka göre belirleniyormuş, örneğin çıktığı rank DMG, şu anki rankı nova 4, atanan müfettiş; en az DMG rankına sahip oluyormuş diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…