Zinederon
Kilopat
Daha fazla
Deneyin seveceksiniz.Hocam FPS oyunlarında casual diyebileceğimiz birisiyimdir her ne kadar fazlasıyla FPS tarzı oyun oynasamda Online tarafla neredeyse hiç alakam yok. Game Pass'te de varken R6 başlasam oynayabilir miyim? Zevk verir mi?
Valve zaten online oyunlarla vakit kaybedecek bir firma değil adamlar girişim peşinde vr yaptılar şimdi el konsolu yapıyolar ona oyun yapacaklar adamların işi çok oturup cs go ya güncelleme getiremezler çok istiyosanız 1.6 oynayın arkadaşlarınızla grafikler sizin için birşey ifade etmiyosa hissiyat açısından güncel oyunlara kafa tutarBitti bile
Hem hileden
Hemde tr serveri olmamasından dolayı .
Valve umursamıyor hiç kitlesini
bence yeni oyun üzerinde çalışıyor ki
CS yi saldı
Cs de çift keleştim valorant ta da immo 2 yim? Rank bilmiyorsan şöyle diyim 16 milyon toplam oyuncu sayısı içersinden 12.000 deyim kolsuz olduğumuz için değil CS deki hileler 64 tick iğrenç mapler yüzünden geçtik kardeşimCS:GO oynanması en zor FPS oyunu olduğu için terk ediyorlar yani beceremediklerinden dolayı ve Valorant daha basit olduğu için diyebiliriz kısacası.
Valorant grafikleri ile daha üst düzey bir oyun gayet normal sistem istemesi cs 10 yıllık oyun valorant takı tskim oyunu hiç bir oyunda yok yüksek eloda bahsediyorum immo radyant yani e sporcu elolarda acayip Taktikler dönüyor ben eski bir csci şuan valo immo 2 olaraktan şunu söyleyebilirim ki Valorant > csCS:GO için ömrü az kalmış demek bence çok yanlış onun yerine Valorant bu gidişle ne olacak deseniz daha doğru olurdu hocam. Valve'da durum kıraathane kafasında. Kış da olsa yaz da olsa bir operasyon veya minik güncellemeler ile 400bin oyuncuda hala sağ kalabiliyor ama Valorant öyle değil. Valorant'ta drop sistemi yok. İster TR sunucusunda oyna ister Frankfurt veya Paris direkt rütbe başlangıcın gümüş 1SE çok seri bronz 3-2 arası cebelleşirsin. CS:GO durumu daha iyi bazen kafası esiyor bir oyunda hile tespit ettiği anda senin rütbenin içine edebiliyor. En önemlisi çöp bilgisayarda bile oynatırken Valorant DX 11 destekli kart veya GPU istiyor.
Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye C
R6 yı yeni indirdim. Oyun baya iyi duruyorCS GO bırakılmaz ara verilir. Valorant bana göre oynanmaz derecede "arcade". Resmen ilk okul 3. sınıftakiler de oynasın gibi recoil koymuşlar. Senelerdir aynı.
Gerçek oyun arayan R6 oynasın. Ekran kartınız ve kolunuz iyiyse sizi de R6 lobilerine alalım.
Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?
Şu sprey patentini bu kadar basit anlatıyosan git valorant oyna zaten kanka sen, phantomla koşarak adam vurursun. CS'nin sprayine laf ediyosun valodaki recoil sanki ana sınıfı çocukları oynasın diye yapılmış?Öğreteyim
CS go nun oyuncu sayısı çok olabilir ancak oyunun ismini hiç duymamaya başladım hiç sesi çıkmıyor oyunun gündem değil sarsıntı yaratacak bir güncelleme ne zamandır gelmiyor
Valorantta bazı sıkıntılar olsada yeni kan oyunu sevmeyen olsada riot oyuna değer veriyor sürekli aktif tutuyor valve oyunu aktif tutmuyor belki CS valodan daha çok oynamıyordur ancak oyunun bitip bitmediğini aktiflik ve gündemde olup olmaması belirler mesela örnek
call of duty 4 daha çok oynanıyor diyelim
CS den ama oyunun ismi geçmiyor yada crackli serverde oynanıyor diye bahsedilmiyor
Cs nin mantığı aynı ilk 5 6
Mermiyi yukarda sık sonra karakteri ey sonrada aimi rakipin gövdesinden bacağa kaydır bu kadar her güzel şeyin sonu var