CS:GO'nun Son Güncelleme ile Bozması

Ball So Hard

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
Meslek
Freelancer
CS 1.5 ve CS 1.6 oyunların da eşitlik ilkesi olan oyun şimdi Zula oyununa dönüyor. CS:GO oyuncusu olarak internetim iyi olmasına rağmen durduk yere lag ve ping sorunu yaşıyorum. Rank eşleştirmeleri kesinlikle mantıklı değil. 1 Oyun kazandıktan sonra 2. oyunda karşıma 'Global Player' seviyesinde bir oyuncu çıkartması can sıkıyor. Smurf oyunculara halen doğru düzgün bir çözüm yok. Hilecilerin temizlendiği söylendi ama VAC sisteminin aktif çalıştığını hiç sanmıyorum.

Benim sorunlarım bunlar iken, adamlar güncelleme ile bana yeni skinler, yeni karakterler, yok yeni operasyon diye bir paket sunuyor. Ben 128 tick server isterken kafama yeni silah skinleri atıyor. Son olarak bu raporlama sistemi ne halta yarıyor? Adam gelişine sövüyor, saydırıyor ama rapor ettiğim de hiç bir şey olmuyor. Küfür serbest mi yani oyun da? Yanımdakine oyun da lag olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama üzerine bir de küfür yiyorum. Affedersiniz de yapacağınız güncellemeyi seveyim.

Son düzenleme:
CS:GO'da şu an internet sorunu olmamasına rağmen bir atlama sorunu var. Özellikle bu gece de baktım ama devam ediyor. Sanki piksel hatası gibi atıyor bir anda sahneyi.
Aynı sıkıntı bende de var, bir tek bu sıkıntının bende olduğunu düşünüyor ve benim çöp niteliğinde olan ekran kartının hepten çöp olduğunu düşünüyordum. Açıkcası mutlu oldum :)

Mayısta oyundaki 5. senem olacak ve iletişime dair hiçbir konuda ban yiyen görmedim.

Oyunun haline gelecek olursak ilk başladığım sene ile alakası olmamakla beraber hayalime sırf 1 rütbe kaldı diye bırakamıyorum, o derece bozdu. Oyuna başladığımdan beri hayalim Supreme olmak ve son 3 senedir LEM'de takılı kaldım. Tam atlayacağım hileler doluşuyor, tam atlayacağım internet sorunları, kötü oynamak, kötü takım vesaire şeyler beni buluyor.

Son bir kaç aydır tam hileleri düzelttiler derken sizin de dediğiniz gibi 2 maç kazanıyorum üçüncü maça Global'den üstün adamlar geliyor.

Şimdi ise getirmişler bir karakter skini, Allah muhafaza. Öncelikle gözlerimiz aşina değil. Karakteri görüyorum saçma sapan bir tipte, renkte. Algılayamadığım gibi ölüyorum, zaten rütbeler yüksek, bekleme şansı vermiyor kimse.

Hadi skinleri anladık, para kazanmak uğruna belirli aralıklarda kasalar skinler geliyor ancak şu karakter olayı tamamen bitirecek oyunu. Zula'ya dönüyoruz resmen.

5 senedir oyunun en büyük ihtiyacı 128 tick iken gelmeyen tek şey de 128 tick.

Aynı sıkıntı bende de var, bir tek bu sıkıntının bende olduğunu düşünüyor ve benim çöp niteliğinde olan ekran kartının hepten çöp olduğunu düşünüyordum. Açıkcası mutlu oldum :)
Ben de internet sorunu vardır diye düşünüyordum ama oynayan arkadaş da ana bacı söverek anlatınca konuyu anladım ki oyunda bir sorun var belli🤣

Çoğu oyun güncelleme ile bozmaya başladı tüm oyun firmaları anlaşmış gibi 😀
Bu doğru değil. Rainbow hâla bozulmadı.
CS battleroyale modu geldiğinde öldü. Artık akıl sağlığınız için bırakmanızı tavsiye ederim.
Söylediğiniz tek bir şeye katılmıyoruk oda 128 tick sunucu olayı. Ne yazık ki hâlen daha interneti 128 tick sunucuya yetmeyen insanlar var. Valve bu yüzden 128 tick sunucuya geçmiyor.
Ama onun dışında hile sorunu varken hala para koparmaya çalışmaları cidden saçma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı