Ball So Hard
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
- Meslek
- Freelancer
CS 1.5 ve CS 1.6 oyunların da eşitlik ilkesi olan oyun şimdi Zula oyununa dönüyor. CS:GO oyuncusu olarak internetim iyi olmasına rağmen durduk yere lag ve ping sorunu yaşıyorum. Rank eşleştirmeleri kesinlikle mantıklı değil. 1 Oyun kazandıktan sonra 2. oyunda karşıma 'Global Player' seviyesinde bir oyuncu çıkartması can sıkıyor. Smurf oyunculara halen doğru düzgün bir çözüm yok. Hilecilerin temizlendiği söylendi ama VAC sisteminin aktif çalıştığını hiç sanmıyorum.
Benim sorunlarım bunlar iken, adamlar güncelleme ile bana yeni skinler, yeni karakterler, yok yeni operasyon diye bir paket sunuyor. Ben 128 tick server isterken kafama yeni silah skinleri atıyor. Son olarak bu raporlama sistemi ne halta yarıyor? Adam gelişine sövüyor, saydırıyor ama rapor ettiğim de hiç bir şey olmuyor. Küfür serbest mi yani oyun da? Yanımdakine oyun da lag olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama üzerine bir de küfür yiyorum. Affedersiniz de yapacağınız güncellemeyi seveyim.
Benim sorunlarım bunlar iken, adamlar güncelleme ile bana yeni skinler, yeni karakterler, yok yeni operasyon diye bir paket sunuyor. Ben 128 tick server isterken kafama yeni silah skinleri atıyor. Son olarak bu raporlama sistemi ne halta yarıyor? Adam gelişine sövüyor, saydırıyor ama rapor ettiğim de hiç bir şey olmuyor. Küfür serbest mi yani oyun da? Yanımdakine oyun da lag olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama üzerine bir de küfür yiyorum. Affedersiniz de yapacağınız güncellemeyi seveyim.
Son düzenleme: