CS:GO'ya başlanır mı?

Hocam ayıp ettiniz "FPS oyunları" çok genel bir kavram. Çöp demek de bence doğru değil beğenmiyor olabilirsiniz ama bu oyunların kötü olduğu anlamına gelmez şahsen ben Rainbow Six Siege oyununa aşığım denebilir çok sevdiğim bir oyundur ama Apex sevmem mesela. Ve bu Apex'e çöp dememi gerektirmez zira zevkler ve renkler farklıdır.
Bu lafıma Valorant dahil değildir.

Oyun Valorant'ı bıraktığımdan beri çok çekici geliyor, oynanır mı? FPS oyunlarında fazla kanser olan bir tip değilim soğukkanlıyım.

8K saatim var bu zıkkım oyunda. Yerinizde olsam arada oynarım, güven faktörünüz gelişirse ve 5 pre bulup girerseniz kanser olmazsınız. Gereğinden fazla oynarsanız bu oyun gerçekten hayatı zehir ediyor.

Call of Duty’nin MP’sini oynamanı öneririm. Daha eğlenceli ve arcade yapısı var. Ben de sakin bir insanım ama CS:GO her türlü sinir ediyor.

Orası da doğru tabii.

Frankfurta Paris'e giriyorsun orasıda İstanbul 2 ile 3 bildiğin abuk subuk sunucuları bile çöp bir oyun.
8K saatim var bu zıkkım oyunda. Yerinizde olsam arada oynarım, güven faktörünüz gelişirse ve 5 pre bulup girerseniz kanser olmazsınız. Gereğinden fazla oynarsanız bu oyun gerçekten hayatı zehir ediyor.

8K saat ne hocam 3 ay aralıksız mı oynadınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı