Az önce oyuna girdim ve karakter yürürken ve koşarken silah ileri geri hareket ediyor normalde sadece biraz geriye gidip sabit kalıyordu silahlar. Güncelleme mi geldi bilgisi olan var mı?
Yine geldi boş boş millete sallayan tiplerden biri. CS:GO bilmekten kastın viewmodel ayarı haritasını önermekse tamamdır, en çok sen CS:GO bilgisine sahipsin. Biz konsol komutu önerdik ve bilgisiz olduk, aynen.
Video çekeceğim, normal bir durum değil. Evet koşmaya başlayınca silah birden geriye doğru yaslanıyor, karakterin elleri biraz geriye çekiliyor ama şu an bahsettiğim olay bu değil. Bildiğiniz karakter sağlı sollu silahı sallayarak koşuyor.
Yine geldi boş boş millete sallayan tiplerden biri. CS:GO bilmekten kastın viewmodel ayarı haritasını önermekse tamamdır, en çok sen CS:GO bilgisine sahipsin. Biz konsol komutu önerdik ve bilgisiz olduk, aynen.
Konsol komutu önermene bir şey demiyorum. Bende sürekli konsol komutu ile viewmodel ayarlıyorum ama bu animasyonu kullanmadığım için 0 yazıp geçiyorum. Bu yüzden viewmodel atölyesini önerdim. Bilmeyenlerle dolu derken de; biri diyor ki senin oyun bozuk, biri farklı bir şey diyor, biri sallıyor.
Video çekeceğim, normal bir durum değil. Evet koşmaya başlayınca silah birden geriye doğru yaslanıyor, karakterin elleri biraz geriye çekiliyor ama şu an bahsettiğim olay bu değil. Bildiğiniz karakter sağlı sollu silahı sallayarak koşuyor.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam sizin bahsetiginiz ile ilgili bir kod vardı yürürken silahın ne kadar harekwt edecegini ayarlayan bir kod profesyonel oyuncular dikkat dagitmaması icin genelikle bunu en düşüğe ayarliyor kodu hatirlarsam yazarim.
Pardon? Yorumları okumadınız galiba. Ben güncelleme geldi diye ısrar falan etmedim. Üst yorumlarda sorunu çoktan çözdük. Kendi kendinize hikaye yazmayın lütfen.