cl_bobamt_lat 0.0
cl_bobamt_vert 0
cl_bobcycle 0
cl_bobup 0
Mesajlar CS:GO bilmeyenlerle dolu, mükemmel. Nasıl yapabildiğinizi yazacaktım ama bulmuşsunuz zaten.
Config generator map indir ordan halledebilirsin.Video çekeceğim, normal bir durum değil. Evet koşmaya başlayınca silah birden geriye doğru yaslanıyor, karakterin elleri biraz geriye çekiliyor ama şu an bahsettiğim olay bu değil. Bildiğiniz karakter sağlı sollu silahı sallayarak koşuyor.
Konsol komutu önermene bir şey demiyorum. Bende sürekli konsol komutu ile viewmodel ayarlıyorum ama bu animasyonu kullanmadığım için 0 yazıp geçiyorum. Bu yüzden viewmodel atölyesini önerdim. Bilmeyenlerle dolu derken de; biri diyor ki senin oyun bozuk, biri farklı bir şey diyor, biri sallıyor.Yine geldi boş boş millete sallayan tiplerden biri. CS:GO bilmekten kastın viewmodel ayarı haritasını önermekse tamamdır, en çok sen CS:GO bilgisine sahipsin. Biz konsol komutu önerdik ve bilgisiz olduk, aynen.
Bu yüzden viewmodel atölyesini önerdim. Bilmeyenlerle dolu derken de; biri diyor ki senin oyun bozuk, biri farklı bir şey diyor, biri sallıyor.
Video çekeceğim, normal bir durum değil. Evet koşmaya başlayınca silah birden geriye doğru yaslanıyor, karakterin elleri biraz geriye çekiliyor ama şu an bahsettiğim olay bu değil. Bildiğiniz karakter sağlı sollu silahı sallayarak koşuyor.
Ne yapmam gerekiyor acaba bilgin var mı?
Pardon? Yorumları okumadınız galiba. Ben güncelleme geldi diye ısrar falan etmedim. Üst yorumlarda sorunu çoktan çözdük. Kendi kendinize hikaye yazmayın lütfen.Kendinizi güncelleme geldiğine inandırmak istiyorsanız inandırın, 3 sayfa boyunca sizi ikna etmeye çalışmışlar. Şaka gibi...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.