CS:GO'ya Nasıl Alışabilirim?

Selamlar. FPS oyun türünde az çok deneyimim var, oynadıklarımın hepsini toplarsak 150-200 saat eder. Fakat CS'nin yapısı biraz daha farklı gibi geldi. Oyun çok ağır ve kompleks görünüyor. Günlük oynamak ve alıştırma yapmak dışında tavsiyesi olan var mıdır
Merhaba, CS:GO hile oyunu. Hile yapmadan salise oynayamazsın. Eğer sinir krizi geçirip bilgisayarı kırmak istemiyorsan. Aim_redline haritaları. Ölüm maçları harita istatikleri belirli silahlarla daha fazla oynama stratejik ilerleme ile kendini ilerletebilirsin.

Aim çalışmak size hiçbir şey katmaz. Aim bu oyunun %20'si anca eder. Oyun bilgisi asıl önemli olan. Nerede ne yapmak gerekir, karşıdaki düşman ne düşünüyor da ne yapıyor, ona göre ne hamle yapılabilir vs. vs.

Oyun bilgisi olmadan %100 HS rate olsa boş. Bu oyun taktik FPS.

Artık çok geç. Onlarca meme sayfasında CS:GO oynayan chad resmi gördükten sonra bana pes et deme, yolcu. 14 şınav çektim ve çayın altını açtım. Yolumdan çekilsen iyi edersin.
Sen ne kadar iyi oynarsan oyna, takımdakiler sana izin vermeyecek. 1200 saat oynadım, günün birinde Dust 2'de ilk rauntta 4 B gittiler. Longta rakibi gördüğüm an hs yemem üzerine 2. raunt başlangıcında oyunu uzaya fırlattım. Para yok monitör yok. E o zaman oynamanın anlamı? YOK.

Aim çalışmak size hiçbir şey katmaz. Aim bu oyunun %20'si anca eder. Oyun bilgisi asıl önemli olan. Nerede ne yapmak gerekir, karşıdaki düşman ne düşünüyor da ne yapıyor, ona göre ne hamle yapılabilir vs. vs.

Oyun bilgisi olmadan %100 HS Rate olsa boş. Bu oyun taktik FPS.

Aim'in Olmadıktan Sonra Adamı Nasıl Vuracaksın. Aim Çalışmak Refleksi Ve Hızlı Silah Tutuşunu Arttırmak İçin.

Oynadığın mapi bilmek çok önemli kimin nereden geleceğini ve geldiğinde kafa hizası tam olarak nerede olacağını bilmen gerekiyor ve bu da hayli bir zaman istiyor. Ne kadar çok oynarsan o kadar hızlı alışırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı