CS:GO'ya tekrardan başlanmalı mı?

ahmet8080

Hectopat
Aradan 1 sene geçti oynamıyordum, bunun sebebi oyunda hilecilerin çok olması, FPS düşüşü sorunları vs.
Sizce tekrardan CS:GO'ya başlanılır mı? Kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hileler devam ediyor. İndirim sonrası...

Oyunu ilk çıktığı günlerde aldım. İlk günden beri hayla hile var ve buna engel olmuyorlar veya olamıyorlar. Bu rekabetçi ve benzer oyun modların oynanmasını engelliyor imkansızlaştırıyor. Özellikle indirim olunca herkes 2 veya 3 hesap alıyor birinde hile birinde hilesiz olarak kasıyor berbat bir şeye dönüyor bu iş. Kısacası hile olması seni etkilemiyorsa başla yok etkiliyor hile gelince bilgisayarı kırasın geliyorsa tavsiye etmem.

Rekabetçi değilseniz oynamayın. Hileler o kadar fazla gelmiyor artık. Gelenler de ban yiyor. Arkadaşım hile açtı. Belli etmese bile kısa zamanda ban yedi.

Sizin takımda hile varsa kazandığınız puan silinir. Karşıda ise kaybettiğiniz puan eklenir. Chatte iyi oynayan veya smurf olan herkese hile diyorsanız başlamayın.

Genel konuşuyorum herhangi bir kişiye değil.

Daha dün akşam başıma gelen olayı anlatayım;
Yeni hesap var elimde unranked, ona rank almaya çalışıyorum whatsapp grubundan bir silver arkadaş gel rekabetçi atalım dedi. Takım silver takımı hesap zaten unranked ama benim oynama tarzım takımı rahatlıkla ikiye katlayacak stilde. Külüstür bir bilgisayarla oynamayı öğrendim o zaman rankım nova4!dü. Neyse silverların arasında alıyoruz oyunu ezici şekilde. Karşıdaki herkes çıktı sadece bir kişi kaldı karşı takımda.4 bot+o adam var. Adam bize kan kusturdu tek başına biliyor musun. İnfernoda t base'den çıkınca b'ye gidilecek yer var ya ordan pompalı ile evdekilere hs falan attı. O adam kökledi hileyi maç uzadıkça uzadı. Bu da böyle tatsız bir olay.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı