CS hatalı Overwatch banı yemek

Basbaya hile kullanmışsın ve VAC (Valve Anticheat) tarafından ban yemişsin. OW'den hatalı ban yemiş olsan bile öncesinde genel bekleme süresi alırsın, sonrasında hesabın incelenir, hile kullandığın %100 açığa çıktıktan sonra da VAC yersin.

Dostum 7 senedir CS:GO oynuyorum neden hile açayım biraz Steam hesabımı incelesen hile açmayacağımı bilirsin beni hile açan diğer küçük çocuklarla karsılastırma üslubuna da dikkat et.

Video kullanılamıyor.

Yok kanka bunun gibi bir şey yapmadım hiç ayrıyeten FACEIT oynuyordum 8-9 lvldi hesabım yani globaldende yüksek level CS2 de rank düşük attı kötü adamlar vardı hep 30 falan vuruyordum.

Arkadaşlar lütfen hileden ban yedin buraya gelip kendini avutma aglama vs şeyler yazmayın ben kendimi biliyorum hile açmadım diğer insanlar gibi yargılamayın 7 senelik CS geçmişim var 6000 saat oynadım oyunu.

dostum 7 senedir csgo oynuyorum neden hile açıyım biraz steam hesabımı incelesen hile açmayacağımı bilirsin beni hile açan diğer küçük cocuklarla karsılastırma üslubuna da dikkat et

yok kanka bunun gibi birşey yapmadım hiç ayriyetten faceit oynuyordum 8-9 lvldi hesabım yani globaldende yüksek level cs2 de rank düşük attı kötü adamlar vardı hep 30 felan vuruyordum

arkadaşlar lütfen hileden ban yedin buraya gelip kendini avutma aglama vs şeyler yazmayın ben kendimi biliyorum hile açmadım diğer insanlar gibi yargılamayın 7 senelik cs geçmişim var 6000 saat oynadım oyunu
Oyunun direk kendi anti-hile sisteminden ban yemişsin. Valve senin oyuna 3. parti yazılım enjekte ettiğini farketmiş ve bunu %100 doğruladıktan sonra da banlamış. Ne kadar şu kadar saat oynadım neden yapayım bilmem ne diyerek kendini kandırsan dahi bu işin geri dönüşü yok maalesef.

Hesabını kontrol ettim önce overwatch yemiş sonrasında hesabı incelendikten sonra doğrulanmış bir şekilde VAC yemiş. Anticheat sisteminde de sorun falan olamaz element uydurmayın. 4500 saatten fazla oynadım oyunu, bazen 45-50 vurduğum maçlar oldu hiçbir zaman hatalı ban vesaire yemedim, hatalı ban yiyen de görmedim.
Suan olmayan bir seyden nasil ban yesin. Overwatchi aylar önce devre disi birakildi.
Sen 4500 saat oynamissin. Arkadas 5400 saat oynamis. Bu kadar degerli bir hesabi niye bir hile icin heba etsin?? CSGO nun anti cheat sisteminden bahsetmiyoruz. CS2 ninkinden bahsediyoruz. CS2 yle beraber anti cheat sisteminde degisiklige gidildi ve sistem halen düzgün calismiyor.

Oyunun direk kendi anti-hile sisteminden ban yemişsin. Valve senin oyuna 3. parti yazılım enjekte ettiğini farketmiş ve bunu %100 doğruladıktan sonra da banlamış. Ne kadar şu kadar saat oynadım neden yapayım bilmem ne diyerek kendini kandırsan dahi bu işin geri dönüşü yok maalesef.
1695855710036.png

Hile yaptın ya da yapmadın bunu bir kenara bırakırsak, foruma üye olup bu konuyu açmışsın, bizden tam olarak ne beklediğini sorabilir miyim?

İşte bu overwatch mesajından sonra da VAC mesajı alman lazım. Şuan almadıysan bile en geç 2 gün içinde alırsın. Yemişsin çünkü. Bu arada biz Steam Support falan mıyız onu anlamadım haksız yere ban yemiş olsan bile biz nasıl çözeceğiz senin sorununu. Adamlar oraya destek bölümü koymuş sorunu olan yazsın diye.

İşte bu overwatch mesajından sonra da VAC mesajı alman lazım. Şuan almadıysan bile en geç 2 gün içinde alırsın. Yemişsin çünkü. Bu arada biz Steam Support falan mıyız onu anlamadım haksız yere ban yemiş olsan bile biz nasıl çözeceğiz senin sorununu. Adamlar oraya destek bölümü koymuş sorunu olan yazsın diye.
steam supporta yazdım zaten lakin burada belki daha once başından geçen birisi varsa fikir verir diye açtım

@slenderblue 2016 dan beri CS oynuyorum zamanında profesyonel olarakta oynadım yeni başlayan adamların hile yazması ne kadar umrumda sence utanma arlanma vs yazmişsin hile açmadım neyden utanacagim sizin hiç beyniniz calismiyomu anlamadimki 6000 saat oynamisim ömrümden 7 sene vermişim bu oyuna ve hile açıp 7 senelik geçmişimi hiçe mi sayacam.
-RayKech Faceit profile (steamid 76561198254568381) Öncelikle faceit 8-9 level olduğunu iddaa ettin, faceit 5 levelsin ve 400 maçın var. Bir de profesyonel falan diyor. :D Neyse kardeşim sahip olmadığın eloya sahip olduğuna dair yalanlar söyleyerek kendini tanıtmış oldun. Daha fazla rezil olmadan konuyu kilitle istersen.

Bir arkadaşım var o da aynı şekilde ban yedi kendisi global ve 10 bin saati var. Ticket attı ama açılmayacak dediler. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı