CS hatalı Overwatch banı yemek

-RayKech Faceit profile (steamid 76561198254568381) Öncelikle faceit 8-9 level olduğunu iddaa ettin, faceit 5 levelsin ve 400 maçın var. Bir de profesyonel falan diyor. :D Neyse kardeşim sahip olmadığın eloya sahip olduğuna dair yalanlar söyleyerek kendini tanıtmış oldun. Daha fazla rezil olmadan konuyu kilitle istersen.
Highest de ne yazıyor kardeşim 8 lvl yazmıyormu valo başlamıştim 2 sene önce CS faceit ara sıra zevk için girdim düştü seni niye inandiramiyorum hiç birşeye

Ben şunu anlamadım. O kadar senedir oynadığın envanterinde sadece ufak tefek ucuz skinler var. Gerisi hep madalya gibi şeyler. Bana tam anlamıyla satın alınmış bir hesap gibi geldi.

Ben şunu anlamadım. O kadar senedir oynadığın envanterinde sadece ufak tefek ucuz skinler var. Gerisi hep madalya gibi şeyler. Bana tam anlamıyla satın alınmış bir hesap gibi geldi.
2019 da felan bıçağım felan vardı ama paraya dönüştürdüm 1-2 ay önce de yaklaşık 1-2 k envanter vardı satıp ekipman aldım birde para yüklemeden zaten anca böyle ufak tefek ucuz skinler geliyor oyundan kasa satarak vs.

Highest de ne yazıyor kardeşim 8 seviye yazmıyor mu Valorant başlamıştim 2 sene önce CS FACEIT ara sıra zevk için girdim düştü seni niye inandiramiyorum hiçbir şeye.

Hacım sen çok takılma. Hilesin değilsin beni ilgilendirmez. Eğer haksız bir karar olduğunu ve hile açmadığını söylüyorsan banının açılma ihtimali var.

Steam'in VAC sistemi senin %100 hile olmadığını kanıtlayana kadar açmayacak ki %99 da açılmaz. Geçmiş olsun. Steam destek dahi çözemez, biz nasıl çözelim.

VAC yasağına itiraz edebilir miyim?

Hayır.
VAC yasaklamalarına itiraz edilemez. Bir araştırma sonrası hatalı verildiği tespit edilen VAC yasaklamaları otomatik olarak kaldırılır. Steam Destek hiçbir nedenle hesaba uygulanmış VAC yasaklamasını kaldıramaz.

Arkadaşlar konu sahibini yargılamıyorum hile açtıysa çok da güzel olmuş ama gerçekten açmadıysa böyle durumlar oluyor bu arada Reddit'de falan görebilirsiniz. Çok nadiren olsada bu sistemlerde insan faktörü olduğu için binde bir bile olsa hata payı var. Hile açması da çok mantıksız geldi ha açtıysan usta gerçekten burada boşa ağlanma. VAC banı zor kalkar ama eğer cheat olmadığını kanıtlarsan banını açıyorlar bunu da bil.

Bu şekilde her gün on binlerce bilet atıldığını da unutma lütfen.

OW benim bildiğim birkaç ülkeye kapalı ve şu an Avrupa sunucularındaki oyunculara açıktı, en azından CS için. Haksız OW banları atılabiliyor keza bu yüzden çoğu yüksek Faceit oyuncuları MM atmıyor. Sizin OW'nizi sizin seviyenizdeki kişiler değil aksine 1500 maç ile Silver veya MG arasında takılmış insanlar izliyor. Kimseyi yargılamayın. VAC olsa anlarım, adam OW yediğinin ekran görüntüsünü de atmış, üstelik 5400 saat güzel bir Steam hesabı var. Çocuk olabilirsiniz fakat çocukça fikirlerinizi herkese açık bir forumda dayatmanıza gerek yok. Konu sahibine gelecek olursak, OW banınız da kalkmayacak muhtemelen. Bir tanıdığım 2003'ten beri kullandığı hesabına OW yedi ve bu adamın hile ile bir alakası yok. MM böyle işte, saçma bir düzene sahip. Son olarak, yorumlar üzerinden yola çıkıp saçma sapan fikirlerini sunan arkadaşlara kendi smurf hesabımı sunayım, bakalım buna ne diyecekler...

OW benim bildiğim birkaç ülkeye kapalı ve şu an Avrupa sunucularındaki oyunculara açıktı, en azından CS için. Haksız OW banları atılabiliyor keza bu yüzden çoğu yüksek Faceit oyuncuları MM atmıyor. Sizin OW'nizi sizin seviyenizdeki kişiler değil aksine 1500 maç ile Silver veya MG arasında takılmış insanlar izliyor. Kimseyi yargılamayın. VAC olsa anlarım, adam OW yediğinin ekran görüntüsünü de atmış, üstelik 5400 saat güzel bir Steam hesabı var. Çocuk olabilirsiniz fakat çocukça fikirlerinizi herkese açık bir forumda dayatmanıza gerek yok. Konu sahibine gelecek olursak, OW banınız da kalkmayacak muhtemelen. Bir tanıdığım 2003'ten beri kullandığı hesabına OW yedi ve bu adamın hile ile bir alakası yok. MM böyle işte, saçma bir düzene sahip.
Hocam eğer gameplay videosu varsa kayıtlı Renderlayıp yollarsa açtırabilir belki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı