Steam CS için seçkin mi alınmalı yoksa Valhalla mı?

• Konuyu başlatan sure1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 297

sure1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ4060 RYZEN5 5600G
Başlıkta da yazdıgım gibi Steam'den Assassin's Creed Valhalla almak istiyorum, güzel bir indirimde fakat uzun süredir almayı bekledigim CS seçkinini de almak istiyorum Valhalla hikayesini ufaktan bir anlatabilir misiniz? Önerir misiniz veya Steam'den Epic'den 15 dolara farklı bir oyun öneriniz var mı? Teşekkür ederim.

Başlıkta da yazdıgım gibi Steam'den Assassin's Creed Valhalla almak istiyorum, güzel bir indirimde fakat uzun süredir almayı bekledigim CS seçkinini de almak istiyorum Valhalla hikayesini ufaktan bir anlatabilir misiniz? Önerir misiniz veya Steam'den Epic'den 15 dolara farklı bir oyun öneriniz var mı? Teşekkür ederim.

CS parasını çıkarıyor arada sırada iyi kasalarda düşüyor onları biriktirerek de daha kolay alabilirsiniz seçkin bnece daha mantıklı su anlikta.

Hocam eğer düzenli oynayacaksanız CS alın CS'den düşen kasalarla zamanla para biriktirip AC Valhalla alabilirsiniz ancak eğer FPS oyunlarının tilt etmesi ve insanı germesinden uzak rahat 100-150 saat oyunun her şeyini sömüreyim derseniz, AC Valhalla'yı öneririm.

CS'deki kasaları ve skinleri satarak Hellblade 2 oyun, Alan Wake, RDR2, Hogwarts Legacy, Witcher serisi ve Mafia serisini aldım hocam 2 senede. Cebimden bir kuruş para çıkmadı. Uzun vadede CS hepsini karşılıyor.

CS seçkinden beklentilerine bağlı.

-Karşına çok fazla hile çıkacak.
"Daha bu sabah girdiğimde karşıma hile çıktı profilinde 8 madalya ve bıçağı da vardı leggit olduğunu sanıyor ama maç tekrarını indirdiğimde bildiğin bariz bir şekilde hile kullanıyordu. "

-Haftada elde ettiğin para miktarı 30-50 cent ile 2 dolara kadar bir miktar olacak ortalama 50 cent aldığını sayarsak 30 hafta oynaman gerekecek. Acil bir para istiyorsan 30 hafta çok ciddi bir zaman. 7.5 ay demek amacın para ise bir kere daha düşün.
"Zamanın varsa öğrenciysen öneririm, yok işte çalışan biriysen 3-5 kuruşun peşinde koşmanı çok da tavsiye etmem"

Sözün özü: CS2 Prime statüs almak evet mantıklı ancak zamanı olana mantıklı. Eğer Valhalla almak istiyorsan bir saniye bile düşünme.

Bu arada Valhalla'dan daha çok Assassin's Creed Odyssey öneririm (Ancak bu öneri kişiseldir sana ters düşebilir).

Hepinize teşekkür ederim.

CS seçkinden beklentilerine bağlı.

-Karşına çok fazla hile çıkacak.
"Daha bu sabah girdiğimde karşıma hile çıktı profilinde 8 madalya ve bıçağı da vardı leggit olduğunu sanıyor ama maç tekrarını indirdiğimde bildiğin bariz bir şekilde hile kullanıyordu. "

-Haftada elde ettiğin para miktarı 30-50 cent ile 2 dolara kadar bir miktar olacak ortalama 50 cent aldığını sayarsak 30 hafta oynaman gerekecek. Acil bir para istiyorsan 30 hafta çok ciddi bir zaman. 7.5 ay demek amacın para ise bir kere daha düşün.
"Zamanın varsa öğrenciysen öneririm, yok işte çalışan biriysen 3-5 kuruşun peşinde koşmanı çok da tavsiye etmem"

Sözün özü: CS2 Prime statüs almak evet mantıklı ancak zamanı olana mantıklı. Eğer Valhalla almak istiyorsan bir saniye bile düşünme.

Bu arada Valhalla'dan daha çok Assassin's Creed Odyssey öneririm (ancak bu öneri kişiseldir sana ters düşebilir).

Odyssey'i zamanında denedim çok beğenmeyip iade etmiştim ama tabii o zaman kötü bilgisayar vardı şimdi yeni kasadayım bunda eğer assasin alacaksam 2'si arasında düşünürüm.

CS'deki kasaları ve skinleri satarak Hellblade 2 oyun, Alan Wake, RDR2, Hogwarts Legacy, Witcher serisi ve Mafia serisini aldım hocam 2 senede. Cebimden bir kuruş para çıkmadı. Uzun vadede CS hepsini karşılıyor.

Seçkin her maç sonumu veriyor ödül yoksa haftada 1 ödülmü veriyor.

Her hafta çarşamba günü toplam 4 ödül ekranı veriyor 2 tanesini seçiyorsun birisi garanti kasa oluyor birisi graffiti oluyor diğer 2'si rastgele atıyor genelde 3 kuruşluk skin atıyor.

Peki sizin Valhalla veya Odyssey için bir yama öneriniz var mı onları alırsam yama lazım olacak internetede pek güvenemiyorum.

He bu arada seçkini aldım 4 el attım haftalık ödülden 3 dolar aldım şu anda kaldı 12.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı