CS money üstünden nasıl para çekilir?

KisacaKaan

Decapat
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, birkaç hafta önce Hellcase'de çıkardığım bir skini upgrade ederek yaklaşık 40 dolarlık bir ak skinine katladım. Skini hesabıma çekip ByNoGame üzerinden ilan verdim fakat skinin üzerinde çıkartmada olduğu için ilanı 750 TL'ye koydum. ByNoGame'de bu skin için satışlar çok düşük oranda, olsa bile düşük meblağlı fiyatlara satılıyor. Bende CS. Money üzerinden skini satmak istiyorum. Fakat para çekmek için tek yöntemin "Visa cards" olduğu yazılı. Sormak istediğim soru şu: Kartlara para çekimi oluyor mu? Desteğe yazdım, sadece banka hesabına çekilemiyor mu dedim ve yanıt olarak "bu doğru değil. Türkiye'de olupta para çeken kullanıcılarımız var. Kart bilgileri banka hesaplarına ulaşmak için bir yoldur." dediler. CS. Money'den para çeken var mı?
 
Papara'da bir Visa Card hocam 5TL'ye alabilir ya da internetten sanal kart oluşturabilirsiniz eger sanal kart olusturursanız QR kodla para cekimi yapabilirsiniz ATM'le.

Teşekkürler, banka kartım zaten Visa ama internette parasının ulaşmadığını söyleyenler olduğundan bir tereddüt ettim. O yüzden arkadaşa sormak istedim parasını çekebilmiş mi? Bu konuda bir bilgin var mıydı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı