CS Prime şu an alınır mı?

Tojirama

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570 8 GB
i5 9400F
Corsair 8GB x2
Merhaba. Zam gelmiş. Şu an alınması mantıklı mı? Yarı fiyatına güvenilir satış sitelerinden de alabiliyorum. 400 TL gibi bir fiyatı var Steam'de, sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha bugün 60tllik kasa düştü, 2gün öncede forumda birine 2.3klık kasa çıkmıştı, 4 ay öncede 1.7klık kasa gelmişti banada
Yani oyunu oynaya oynaya maliyeti kapatan bir oyun üstüne değer kazanan bir oyun almamak ahmaklık olur.

CS2 yeni çıkıyor ve gelecekte ne kadar güzelleşecek belli değil. Hype'ı bu haliyle bu kadar yüksekse ileride talep artacağı için fiyatta artacaktır.

Güvenilir satış sitelerini bana da söyler misin
Gamesatış üzerinden. 220 TL'ye satılıyor.

Alabilirsin fakat hangi sitede satılıyor yarı fiyatına?
Gamesatış hocam.

Ama hocam hiç tehlikeye atmayıp sıfır hesap almam benim için daha iyi olabilir. Nays üzerinden %20'lik bir bakiye geri dönüşü varmı. Hâlen var mı?

Onlar hesap olarak satılıyor, Prime'ı normal olarak alamazsınız. Değmez yani.

Gidin Steam üzerinden alın. Düzenli oynayarak zararı karşılayabilirsiniz. Üzerine para kazanabilirsiniz.

Kanka paparadanda cashback vardı diye hatırlıyom bide gamesatis tarzı sitelerden almayın aldırmayın.
Belki başka birine dolandırıcı gelmemiştir ama sana gelebilir 100tl için değmez git orijinal oyunu orijinal hesabına al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı