CS2 şu an skin alınır mı?

Oyundaki dört harita oynanabilir durumda değil. GTX 1660S orta sınıf bir kart olsa bile aynısını diğer üst seviye ekran kartı kullanan Premate'lerimde söylüyor. Vertigo, nuke gibi diğer haritalarda stabil FPS alırken anubis, ancient gibi haritalarda herkesin FPS'i yerlerde oluyor. Bu haritalarda oyun oynamayı denemediyseniz evet oyunda optimizasyon sorunu mevcut değil.

CS2 Stash - Browse all CS skins, cases, knives, and more bu site üzerinden skin almak istediğiniz silaha ait tüm skinleri inceleyebilirsiniz.

Bazı skinlerde savaş görmüş halinde bulundurduğu Easteregg'ler nedeniyle daha pahalı olabiliyor. Bunlar haricinde genelde ne kadar düşük float ise o kadar kusursuz bir görünümü oluyor.

BUFF163 en büyük Counter-Strike pazarıdır. Levia ve egecan kırtaş gibi CS yatırımcılarının çektiği videolardan bilgi alabilirsin.

Teşekkürler brocum eline sağlık.

Oyundaki dört harita oynanabilir durumda değil. GTX 1660S orta sınıf bir kart olsa bile aynısını diğer üst seviye ekran kartı kullanan premate'lerimde söylüyor. Vertigo, Nuke gibi diğer haritalarda stabil FPS alırken Anubis, Ancient gibi haritalarda herkesin FPS'i yerlerde oluyor. Bu haritalarda oyun oynamayı denemediyseniz evet oyunda optimizasyon sorunu mevcut değil.

CS2 Stash - Browse all CS skins, cases, knives, and more Bu site üzerinden skin almak istediğiniz silaha ait tüm skinleri inceleyebilirsiniz.

Bazı skinlerde savaş görmüş halinde bulundurduğu easteregg'ler nedeniyle daha pahalı olabiliyor. Bunlar haricinde genelde ne kadar düşük float ise o kadar kusursuz bir görünümü oluyor.

Buff163 en büyük Counter Strike pazarıdır. Levia ve Egecan Kırtaş gibi CS yatırımcılarının çektiği videolardan bilgi alabilirsin.
Ben çoğu haritayı biliyorum ama genellikle Dust 2 oynuyorum. En çok Dust 2 oynadığım için kendi deneyimimi yazıyorum ve oyunda gram optimizasyon sıkıntısı yok. Diğer haritalara girdiğimde evet FPS düşüyor ama dediğim gibi CS 2'de iyi ayarlarda oynamak için artık orta seviye bir bilgisayar lazım.

Ben çoğu haritayı biliyorum ama genellikle Dust 2 oynuyorum. En çok Dust 2 oynadığım için kendi deneyimimi yazıyorum ve oyunda gram optimizasyon sıkıntısı yok. Diğer haritalara girdiğimde evet FPS düşüyor ama dediğim gibi CS 2'de iyi ayarlarda oynamak için artık orta seviye bir bilgisayar lazım.

1280x960 da oynadın bir de daha rahat oynar PC 1920x1080 açmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı