CS2 şu an skin alınır mı?

CS 2'nin bekleneni veremediği sözü tamamen saçmalık. Oyun daha yeni olmasına rağmen optimizasyon ile ilgili bir sıkıntı neredeyse yok gibi bir şey. Sıkıntısı olanlar sistemi yetmeyen kişiler ki zaten oyunun daha yüksek sistem isteyeceği beta sürecinden belliydi.

Skin fiyatları da ben olsam beklemeden alırdım.

Steam pazar üzerinden mi alıyorsun hocam.

Anladım önerebildiğiniz kostüm var mı
M4A1s.
M4A1.
AK-47
AWP
Üzerinden ucuz ve güzel gözüken.
Hocam ucuz skinler konusunda fazla bilgim yok yani benim ilgilendiğim skinler biraz farklı ama aklıma şu an bunlar geldi.

AK-47 | İmparatoriçe, AK-47 | Asiimov. Ucuz fiyatlı AK-47 | Simsiyah.
M4A4 | İmparator
M4A1-S | Decimator
Mesela ben AWP | Karantinadan Kaçış istiyorum ama biraz pahalı. Uygun fiyatlı AWP | Hezeyan olabilir.

Seçenek çok aslında her bütçe için. Bir de bunları görevde kullanılmış alıp ve bulabildiğin en düşük floatlıyı alırsan aşınmışlığı çok az oluyor.

Hocam ucuz skinler konusunda fazla bilgim yok yani benim ilgilendiğim skinler biraz farklı ama aklıma şu an bunlar geldi.

AK-47 | imparatoriçe, AK-47 | Asiimov. Ucuz fiyatlı AK-47 | simsiyah.
M4A4 | imparator.
M4A1-S | decimator.
Mesela ben AWP | karantinadan kaçış istiyorum ama biraz pahalı. Uygun fiyatlı AWP | hezeyan olabilir.

Seçenek çok aslında her bütçe için. Bir de bunları görevde kullanılmış alıp ve bulabildiğin en düşük floatlıyı alırsan aşınmışlığı çok az oluyor.

Teşekkürler hocam peki oynamak için alıyoruz sonuçta az aşınmış, fabrikadan çıkmış ya da tam tersi savaş görmüş, eskimiş gibi çok önemli midir örnek veriyorum az asınmış olup aynı skin 100 dolar ise savaş görmüş olup 3 dolar alınır mı? Çok fark eder mi yani.

Teşekkürler hocam peki oynamak için alıyoruz sonuçta az aşınmış, fabrikadan çıkmış ya da tam tersi savaş görmüş, eskimiş gibi çok önemli midir örnek veriyorum az asınmış olup aynı skin 100 dolar ise savaş görmüş olup 3 dolar alınır mı? Çok fark eder mi yani.
Bu skinden skine değişir. Bazı skinlerin mesela AK-47 | imparatoriçe gibi fabrikadan yeni çıkmışı ile savaş görmüşü arasında sadece parlaklık farkı oluyor. Ama başka bir skinde fabrikadan yeni çıkmış ile savaş görmüş arasında devasa bir farklılık olabiliyor işte dediğim gibi skinine göre değişir. Tavsiyem fabrikadan yeni çıkmışlara çok gerek yok yani en fazla az aşınmış yeterli veya daha ucuza bulunabilecek en düşük floatlı görevde kullanılmış olanları öneririm.

Şunu da inceleyin.

Bu skinden skine değişir. Bazı skinlerin mesela AK-47 | imparatoriçe gibi fabrikadan yeni çıkmışı ile savaş görmüşü arasında sadece parlaklık farkı oluyor. Ama başka bir skinde fabrikadan yeni çıkmış ile savaş görmüş arasında devasa bir farklılık olabiliyor işte dediğim gibi skinine göre değişir. Tavsiyem fabrikadan yeni çıkmışlara çok gerek yok yani en fazla az aşınmış yeterli veya daha ucuza bulunabilecek en düşük floatlı görevde kullanılmış olanları öneririm.

Şunu da inceleyin.

Anladım hocam son sorum gerçekten çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
Bu skinleri nereden alıyorsunuz Steam topluluk pazarımı yoksa ByNoGame var GameSatış var ya da bildiğiniz güvenilir yerler var mı?

Anladım hocam son sorum gerçekten çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
Bu skinleri nereden alıyorsunuz Steam topluluk pazarımı yoksa ByNoGame var GameSatış var ya da bildiğiniz güvenilir yerler var mı?
Ben Steam pazarı dışında bir şey almadım ve almayacağım. Ama daha ucuza almak için başka siteler var. Hangisi en güvenilir bilmiyorum ama konusunu açarsanız detaylı cevaplar gelecektir.

Oyun daha yeni olmasına rağmen optimizasyon ile ilgili bir sıkıntı neredeyse yok gibi bir şey. Sıkıntısı olanlar sistemi yetmeyen kişiler
Oyundaki dört harita oynanabilir durumda değil. GTX 1660S orta sınıf bir kart olsa bile aynısını diğer üst seviye ekran kartı kullanan premate'lerimde söylüyor. Vertigo, Nuke gibi diğer haritalarda stabil FPS alırken Anubis, Ancient gibi haritalarda herkesin FPS'i yerlerde oluyor. Bu haritalarda oyun oynamayı denemediyseniz evet oyunda optimizasyon sorunu mevcut değil.

Anladım önerebildiğiniz kostüm var mı
CS2 Stash - Browse all CS skins, cases, knives, and more Bu site üzerinden skin almak istediğiniz silaha ait tüm skinleri inceleyebilirsiniz.
az aşınmış, fabrikadan çıkmış ya da tam tersi savaş görmüş, eskimiş gibi çok önemli midir
Bazı skinlerde savaş görmüş halinde bulundurduğu easteregg'ler nedeniyle daha pahalı olabiliyor. Bunlar haricinde genelde ne kadar düşük float ise o kadar kusursuz bir görünümü oluyor.
ya da bildiğiniz güvenilir yerler var mı?
Buff163 en büyük Counter Strike pazarıdır. Levia ve Egecan Kırtaş gibi CS yatırımcılarının çektiği videolardan bilgi alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı