CS seçkin alınır mı?

bayram.celik1

Centipat
Arkadaşlar CS oynamıyordum bi süredir. Tekrar başladım her gün 1 2 el atıyorum. Kafa dağıtmak için. Ve sarıyor da. Seçkin alsam mı diye düşünüyorum.
Seçkinin ne gibi avantajları var? Nasıl kasa alınıyor? Kasa nasıl satılıyor nasıl kasa açılıyor bilmiyorum. Öğrenciyim ayrıca çok param yok kasadan çıkardığım şeyleri satarak seçkin parasını geri alabilir miyim?
Eğer iyi bir şey çıkarırsam satarsam parasını çekebiliyor muyum hesabıma? Biraz anlatır mısınız?

Arkadaşlar CS oynamıyordum bi süredir. Tekrar başladım her gün 1 2 el atıyorum. Kafa dağıtmak için. Ve sarıyor da. Seçkin alsam mı diye düşünüyorum.
Seçkinin ne gibi avantajları var? Nasıl kasa alınıyor? Kasa nasıl satılıyor nasıl kasa açılıyor bilmiyorum. Öğrenciyim ayrıca çok param yok kasadan çıkardığım şeyleri satarak seçkin parasını geri alabilir miyim?
Eğer iyi bir şey çıkarırsam satarsam parasını çekebiliyor muyum hesabıma? Biraz anlatır mısınız?
Beleş olması lazım.

CS2 oynanabilecek bir oyun olmaktan çıktığını düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haftada en kötü 30 centlik kutu veriyor. Şansa göre bazen 2 dolarlıkta veriyor veya daha fazla bir de iyi silahlar da çıkabiliyor. Ortalama 50 centlik bir gelirin olsa 30 hafta sonunda şanslı değilsen bile karşılar.

Misal ben 30 dolara kadar kazanmıştım sonra bir tane kırmızı item aldım bir ara bir güncelleme geldi bir anda 120 dolara fırladı şu an 120 dolara satılıyor. Verdiğim 15 dolar şu an 120 dolar oldu.

Arkadaşım parasını çekebilecek yöntemler olduğunu söylemişti ama ben güvenmedim doğrudan Steam vermiyor sanırım.

Seçkin alınca karşına daha az hileci geliyor, biraz daha ciddi oynayan insanlar oluyor ve haftalık drop sistemi var. Şu anda düşebilecek en pahalı kasa 1.75 dolar. Skin olarak değişebiliyor ama genellikle 3-5 centlik skinler düşüyor. Eğer Steam'de satarsan parayı nakite çeviremezsin, yani çevirirsin de birisine oyun satarak falan ama öyle de bir süre sonra yasak alıyorsun anlıyorlar amacını. Skinleri alıp satarsan çok bir getirisi olmaz, misal benim bu haftalık droptan düşen şeyleri satıp nakite çekince 7-8 lira falan oluyor. Günde 2 rekabetçi ile haftalık dropu rahatlıkla alırsınız.

Cs ücretliydi ve bir dönem (csgo zamanında olması lazım) ücretsiz olunca hesabıma eklemiştim diye hatırlıyorum. O dönem oynuyordum sonra bıraktım. Uzun süre sonra tekrar cs2 olarak indirip oynamaya başladım. Baktım hesapta biraz kasa masa birikmiş. Çoğunu sattım, 50 dolara yakın bi bakiye birikti. Oyun falan aldım steamden. 4 tane mi ne kasa kalmıştı hesabımda, nasıl olsa bakiyemde var diyerek anahtar alıp açtım. 2. kasadan bişe eldiveni çıktı. Paraya çevirip çekmesi kolay ama nasıl olsa steamden daha bir sürü alışverişim olacak diyerek steamden sattım. Bir süre hem oyun alışverişimi bedavaya getirdim hem kasa düşerse anahtar alabildim. Başta hatırladıklarım doğruysa bu oyuna 0 tl yatırmışım ve haftada, bazen 2 haftada bir gün; 2-3 maç atmışım. Karşılığını fazla fazla vermiş. Eğer arka plandaki algoritma'da değişiklik olmadıysa, bu kasa işi şans işi. Saat olarakda 60 saat harcamışım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı