CS seçkin alınır mı?

FACEIT'te ödül sistemi var ancak tam bilmiyorum, asıl oynayan elo sisteminden falan oynuyor zaten. Seçkini ben kasım ayında falan aldım herhalde 2025'te ama halen çıkarmadı parasını. Bu hafta 8 lira kazandım öyle diyeyim 😃
Ya reis alsam mı bilemedim şuan. Parasını çekiyor musun sen bir siteden falan?

Arkadaşlar CS oynamıyordum bi süredir. Tekrar başladım her gün 1 2 el atıyorum. Kafa dağıtmak için. Ve sarıyor da. Seçkin alsam mı diye düşünüyorum.
Seçkinin ne gibi avantajları var? Nasıl kasa alınıyor? Kasa nasıl satılıyor nasıl kasa açılıyor bilmiyorum. Öğrenciyim ayrıca çok param yok kasadan çıkardığım şeyleri satarak seçkin parasını geri alabilir miyim?
Eğer iyi bir şey çıkarırsam satarsam parasını çekebiliyor muyum hesabıma? Biraz anlatır mısınız?
Oyundan haftada 0.50$ kazanırsın ama oyun berbat halde bence. Takımına ve karşıya hile geliyor ayrıca kimsenin banlandığını görmedim 3 aydır. Bariz wh kullananlar bile banlanmıyor.

Ya reis alsam mı bilemedim şu an. Parasını çekiyor musun sen bir siteden falan?

CSFloat'tan çekiyorum, ama çekmek için minimum 5 dolar çekmek lazım. 200 lira falan geliyor kesintilerle. Ama her hafta 20 centlik şey attığını düşünürsek 25 haftada 200 TL kazandırıyor gibi bir şey. Tabii hep 20 cent atmıyor, ama en fazla 1.2 dolarlık atıyor şansına bağlı.

Oyundan haftada 0.50$ kazanırsın ama oyun berbat halde bence. Takımına ve karşıya hile geliyor ayrıca kimsenin banlandığını görmedim 3 aydır. Bariz wh kullananlar bile banlanmıyor.
Ben de açarım o zaman.

CSFloat'tan çekiyorum, ama çekmek için minimum 5 dolar çekmek lazım. 200 lira falan geliyor kesintilerle. Ama her hafta 20 centlik şey attığını düşünürsek 25 haftada 200 TL kazandırıyor gibi bir şey. Tabii hep 20 cent atmıyor, ama en fazla 1.2 dolarlık atıyor şansına bağlı.
Aldım hocam seçkini daha 10 maç mı ne kazanmam gereiyormuş soğudum oyundan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı