CS seçkin almaya değer mi?

McDonalds'ta Daba Daba menü var 100 liraya iki tane double tavuk burger yiyebiliyorsun iki patates ve içecek ile ama menü büyültülemiyor.
Birisi 1 günlük diğeri ömür boyu. Hangisi mantıklı? CS oynayarak para kazanıp yine yemek alabilirsin ama yemeğe para verirsen bir daha CS oynayıp para kazanamazsın.

Birisi 1 günlük diğeri ömür boyu. Hangisi mantıklı? CS oynayarak para kazanıp yine yemek alabilirsin ama yemeğe para verirsen bir daha CS oynayıp para kazanamazsın.
Konuya değil de yoruma cevap vermiştim tercihim CS olur tabii ki McDonalds tavuğu o kadar lezzetli değil çünkü.

100 liraya iki tane çift tavuk burger veren başka yer yok ama neden verdikleri de az çok belli oluyor donmuş tavuğu çözüp ısıtıp servis ediyorlar insan en azından pişirir Popeyes, Burger King'te böyle sorunla karşılaşmazsın ama onlarda pahalı MC fiyat performans kaçıyor en az paraya en çok doyuran.

Patates konusunda zaten Burger King'ten iyisi yok patatesleri capcanlı dimdik McDonalds'ın patetesleri 3 aydır ölmeyi bekliyorlarmış gibi duruyorlar.

Gerek uygulama gerek kampanya olarak MC ama onlarla uğraşan birisi değilsen direkt yemeğini yiyip çıkacaksan MC alıp paranla rezil olma.

Fastfood yiyip potansiyel kolestrol ve şeker hastası obez olacağıma, CS oynar sinir hastası olurum daha iyi.
Öyle olsa keşke monitör, kasa, modem kıra kıra bir hal oldum zamanında artık gazi sayılırım çok sinirlenmiyorum mikrofonu ağzıma sokup bütün değerlerine küfredip devam ediyorum :)

100 liraya iki tane çift tavuk burger veren başka yer yok ama neden verdikleri de az çok belli oluyor donmuş tavuğu çözüp ısıtıp servis ediyorlar insan en azından pişirir popeyes, Burger King'te böyle sorunla karşılaşmazsın ama onlarda pahalı MC fiyat performans kaçıyor en az paraya en çok doyuran.

Patates konusunda zaten Burger King'ten iyisi yok patatesleri capcanlı dimdik McDonald's'ın patetesleri 3 aydır ölmeyi bekliyorlarmış gibi duruyorlar.

Hocam MC'yi hiç tanıyamamışsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı