CS Source 2 biraz fazla abartılmıyor mu?

Tamam arkadaşlar yeni oyun. Ama bıktım artık. Yıl 2023 olmuş merminin smokenin içinden geçince boşluk yaratmasına şaşırıyorsunuz. Çok kolay bir şey bu oyun motoru ile. Ben de heyecanlıyım ama yeni oyundan başka smoke'mış, tick Rate'miş falan hypelanacak şeyler değiller gibi. Her yerde görüyorum sadece 2 şey; tick Rate ve smoke.

Bence uzun süreden sonra böyle bir güncelleme olması yeni oyun motorundan vs. gelmesi insanları sevindiren şey olmalı, sonuçta yıllar geçmiş oyunun üzerinden.
 
Abartılmıyor. Adamlar yeni teknoloji geliştirip tickress diye bir özellik soktular oyuna. Bir çok haritada yenilik+ grafik güncellemesi. Çok daha iyi skinler. Ayrıca hileyi de çözmek için bir şeyler getireceklermiş. O zaman Valorant denen oyun da abartılıyor. CS'nin aynısı sadece skiller var.
 
Tamam arkadaşlar yeni oyun. Ama bıktım artık. Yıl 2023 olmuş merminin smokenin içinden geçince boşluk yaratmasına şaşırıyorsunuz. Çok kolay bir şey bu oyun motoru ile. Ben de heyecanlıyım ama yeni oyundan başka smoke'mış, tick Rate'miş falan hypelanacak şeyler değiller gibi. Her yerde görüyorum sadece 2 şey; tick Rate ve smoke.

Enkaz olan oyunu yaşatmaya çalışıyorlar. Codwz2 oynuyorum kafam rahat.
 
Oyunun birkaç yenilik ve grafik dışında pek bir gelişim beklememek lazım. Bende çok bir şey beklemiyordum. Zaten Valve hile olayını çözse iş tamamdır.
Multiplayer oyunlarda hile her zaman vardı ve var olmaya devam edecektir. Mesele yapımcı şirketin bu sorunu ne kadar önemsediği. EA gibi multiplayer oyunlara güncelleme geldiği sürece hile sorunuyla biraz ilgilenip de oyun 1,5-2 yılın sonunda "ticari ömrünü" tamamlayınca tamamen boşlayan şirketler varsa işimiz iş. Örneğin Battlefield V hileciden oynanmıyor, canlı admin olan topluluk sunucuları hariç her serverda en az 1 hileci oluyor ve oyunun içine ediyor. Battlefield 1'de de durum benzer, ama onun topluluğu daha geniş olduğu ve oyun daha eski olduğu için daha az hileci var. BF4'te bile bazen chatte hilecilerin otomatik banlandığı mesajını görüyorum. Yani oyun eski diye hiç hileci olmaz diye bir şey yok, şirketler serinin bir sonraki oyununu geliştirmeye başlayınca mevcut oyunu boşluyor ve hile sorununu da maalesef oyuncu topluluğu kendi çözmek zorunda kalıyor.

Kaldı ki hile yazımı da artık ticari bir sektör haline gelmiş durumda. Profesyonel yazılımcılar talep olduğu sürece oyunların hilelerini sürekli güncelliyor ve yakalanmalarını engelliyor. Anti-hile yazılımı şirketinin çalışanları da aynısını yapıyor, ama hile geliştiricileri hep bir adım önde. Yani bu işin kesin bir çözümü yok. Kişiye veya kapalı oyuncu topluluklarına özel geliştirilen hileleri saymıyorum bile; onlar yıllarca yakalanmadan devam edebiliyor.
 
Son düzenleme:
Bence abartılması normal sırf CS'ye güncelleme gelmiyor diye bırakanlar bile var ve bu Source 2 sızıntısı yıllardır olan bir şey tickrate kaldırılması bile abartmak için yeter bence ben zamanında tickrate düşük diye ranked atmıyordum.
 
Elbet biraz fazla abartanlar vardır ama insanların heyecanını anlıyorum. Bence de görünüşte aynı oyunun cilalanmış hali olacak ama bazı Source 1'in kısıtladığı noktalar vardı diye duymuştum. Artık yavaş yavaş oyuna istedikleri değişiklikleri getirebilecektir. Oyunun eski videolarına bakıyorum şu anki hali ile arasında motor değişmemesine rağmen büyük fark var. Bir anda büyük bir değişiklik oyuncular için zor olacağından yumuşak bir geçişin ideal olduğunu düşünüyorum. Ben motor değişikliğinden çok yeni modlar, haritalar ve özellikle operasyon bekliyorum. Oyuna sürekli küçük ama insanları sıkmayacak güncellemeler getirmeleri daha iyi olacaktır.
 

Geri
Yukarı