CS:Source CS:GO’dan daha mı iyiydi?

CS: S 2004'te çıktı, daha iyi performans vermesi normaldir. Grafik olarak da az fark var diyemeyiz. Viewmodel haricinde çevre grafiklerinin çok da iyi olmadığı bariz CS: S'de, ama çıktığı yıla verebiliriz.

Videodaki karşılaştırma oyun mekanikleri karşılaştırması daha çok. Yoksa Valve'nin CS: S'yi önemsememesi konusuna katılıyorum.

Doğrudur fakat dikkat edersen CS S'nin grafikleri 2004'de çkmış bir oyuna göre çok iyi ileride güncellemelerde grafik olarak yenilendi ama işte sadece grafik değiştirdiler en kötü bir rank sistemi gelebilirdi.
En azından rank sistemi olsaydı belki daha uzun süre oynanabilirdi. Anca nostalji olsun diye oynarım çünkü amaçsız olunca pek oynayasım gelmiyor.

Alttaki yorumumda oyuna rank sistemi gelmesi gerektiğini bende belirttim. Dediğine bende katılıyorum.

CS 1.6 ve CS Source oyunları daha çok zevk almaya yönelikti, CS:GO ise daha çok rekabet odaklı. Günümüzdeki birçoğu multiplayer oyun da zaten rekabet odaklı, tamam bir zaman gerçekten rekabet sarıyor ancak bir süre sonra eski zevk aldığımız oyunları 4 gözle arar oluyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı