CS:Source CS:GO’dan daha mı iyiydi?

CS Source inanılmaz eski bir oyun mesela çoğu kişi duyunca şaşırıyor ama 2004 çıkışlı. Valve değer vermediden ziyade oyun hiç beklenen çıkışı yapamadı. CS 1.6 hala turnuvalarda oynanan oyundu. Bu yüzdendir Valve rank sistemi dahil bunca güzelliği CS:GO gibi yeni bir isimle getirdi iyi de yaptı. Ve CS:GO ilk oynayış tarzına bakılırsa Source ile çok fazla benzerlik göze çarpacaktır. Güncelleme aldıkça değişik bir oyuna döndü.

Ama CS:S performans olarak daha iyi. Grafik Olarak da bence aman aman bir fark yok ikisi de fena değil. Dediğim gibi CS:S'nin tutmamasının sebebi Valve'nin oyuna değer vermemesi.

CS:S 2004'te çıktı, daha iyi performans vermesi normaldir. Grafik olarak da az fark var diyemeyiz. Viewmodel haricinde çevre grafiklerinin çok da iyi olmadığı bariz CS:S'de, ama çıktığı yıla verebiliriz.

Videodaki karşılaştırma oyun mekanikleri karşılaştırması daha çok. Yoksa Valve'nin CS:S'yi önemsememesi konusuna katılıyorum.

Eski güçsüz dahili ekran kartı olan bilgisayarımda oynardım, Source motoru olduğu için hiç bir şekilde kasma yada fps düşüşü olmuyordu. Ancak resmi sunucudan çok özel 3. parti sunucu var bende bu olayı sevmiyorum.

Yeni counter strike yapıldığı söyleniyo şimdi valorant oynuyorum yeni counter strike yapılsın hemde source2 engine yeni grafiklerle geliyomuş oynanıştada farklılık olcağı söyleniliyo.

YouTube'da bu videoya denk geldim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Source'un bazı daha iyi yönleri videoda gösterilmiş. Source'da benim ilk Online olarak oynadım CS oyunu. Source bugün çıkmış olsaydı ve silahları için skin kullanılabilseydi sizce CS:GO gibi bir oyunu geçebilir miydi? Bence çıktığı yıla göre harika bir oyun.

Hayır, değildi fakat oyun nedense grafikleriyle hep ilgimi çekmiştir.

CS:GO, CS:S'in rekabete engel olan fizik öğeleri ve efektleri kaldırılmış versiyonu. Gayet normal karşılanması gereken bir şey; kaldırılan şeyler sunucu ve istemci tarafında gecikmelere sebep olması bir yana, fizik öğeleri maça doğrudan doğruya etkiliydi.

CS:S döneminde kullanılan ve rekabeti baltalayan, adil olan veya olmayan tüm yöntemler, CS:GO ile son buldu. CS:GO'nun çıkmasının tek sebebi grafik güncellemesi değil, biraz objektif yaklaşın olaya.

YouTube'da bu videoya denk geldim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Source'un bazı daha iyi yönleri videoda gösterilmiş. Source'da benim ilk Online olarak oynadım CS oyunu. Source bugün çıkmış olsaydı ve silahları için skin kullanılabilseydi sizce CS:GO gibi bir oyunu geçebilir miydi? Bence çıktığı yıla göre harika bir oyun.

Daha iyi değildi belki ama benim oynamaktan çok zevk aldığım oyundu. CS:GO'yu yaklaşık 10k saat oynadım ama CSS farklı zevk veriyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı