ARDACD
Hectopat
2004'te ne Steam'i haci. O zamanlar oyunlari DVD'ye atip arkadaslarimiza verirdik.
Vay canına hocam ne bileyim ben 2010 doğumluyum ne bileyim o zamanlar Steam var sanıyordum ama neyse.
2004'te ne Steam'i haci. O zamanlar oyunlari DVD'ye atip arkadaslarimiza verirdik.
Steam 2003`de cikti fakat biz 2010-2014 arasi var oldugunu farketmeye basladik.Vay canına hocam ne bileyim ben 2010 doğumluyum ne bileyim o zamanlar Steam olamdığını var sanıyordum ama neyse.
Steam 2003'te cikti fakat biz 2010-2014 arasi var oldugunu fark etmeye basladik.
Steam o zamanlar vardı ama şuanki kadar popüler değildi.Steam 2003'ten beri var.Vay canına hocam ne bileyim ben 2010 doğumluyum ne bileyim o zamanlar Steam olamdığını var sanıyordum ama neyse.
Cevap verilmiş zaten pardon.Steam o zamanlar vardı ama şuanki kadar popüler değildi.Steam 2003'ten beri var.
Aklımda bulunsun bir dahaki Source girdiğimde gireyim bakayım sunucuya.Ben sana IP atayım:185.29.121.101:27015 .
Ayarlardan komut yerini aç sonra " butonuna basıp connect IP yaz.
Konsola "connect soupspy.duckdns.org" yaz giriyor.Fizik motorundan dolayı Source daha çok hoşuma gidiyor. CS 1.6 da var ama sarmıyor.
Vortex ne hocam? Sunucuysa nasıl girebilirim?
Bu arada sana birkaç bilgi vereyim:Aklımda bulunsun bir dahaki Source girdiğimde gireyim bakayım sunucuya.
Bu aralar aileler malum, her türlü kısıtlamayı koyuyorlar.
Zombie sunucuları gerçekten iyi.CSS oynayacaksan zombie sunucuları daha iyi bence.
Onlardan bir kaç tane önerir misiniz?Zombie sunucuları gerçekten iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.