Otgdestegivarmi
Centipat
CS:GO 1.6 nın yanında vız kalır.Tabiki CS:GO. Valorant ancak CS 1.6 ile kapıştırılabilir onda da benim tercihim yine CS tarafında olur.
CS:GO 1.6 nın yanında vız kalır.Tabiki CS:GO. Valorant ancak CS 1.6 ile kapıştırılabilir onda da benim tercihim yine CS tarafında olur.
Hocam çok doğru dediniz Valorantın hitap ettiği yaş aralığı CS'ye göre çok küçük.Karşılaştırmak çok yanlış, çünkü ikisi de farklı yerlere hitap ediyor tercihim CS tabii ki
Tamam abiş özür dilerim veleront alır CS.
Hocam çok doğru dediniz Valorant'ın hitap ettiği yaş aralığı CS'ye göre çok küçük.
Biraz daha yaşlanınca Apex Legends oynamaya başlanıyor.Hocam çok doğru dediniz Valorantın hitap ettiği yaş aralığı CS'ye göre çok küçük.
Kankam bende eski CS oyuncusu yeni Valorant oyuncusuyum fakat hile vs. konular olmazsa CS çok daha üstün bir oyun bunu inkar edemeyiz yaptığın yorum saçma.Gerçekler acıdır.
Evet. Valorant18-14 yaş arası için.
Ben 15 yaş üstü Valorant oyuncusu tanımıyorum açıkçası.Gerçekler acıdır.
Evet. Valorant18-14 yaş arası için.
Eski cs esporcularının çoğu şuanda valorantda dostum.Ben 15 yaş üstü Valorant oyuncusu tanımıyorum açıkçası.
Hepsinin içerik çıkarmak için oynadığı düşüncesindeyim. Hiçbiri CS'de aldıkları zevki alamıyorlardır bence.Eski cs esporcularının çoğu şuanda valorantda dostum.
Valorant e-spora çok yatırım yaptığı için csde bu yok malesef.Hepsinin içerik çıkarmak için oynadığı düşüncesindeyim. Hiçbiri CS'de aldıkları zevki alamıyorlardır bence.
Kankam bende eski CS oyuncusu yeni Valorant oyuncusuyum fakat hile vs. konular olmazsa CS çok daha üstün bir oyun bunu inkar edemeyiz yaptığın yorum saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.