CS vs Valorant

Ben 15 yaş üstü Valorant oyuncusu tanımıyorum açıkçası.

CS2 çıkana kadar ve hile sistemi düzelene kadar Valorant.
Fikrim aynı.
Cs2 çıkana kadar valorant'a geçtim mutluyum da. Bazıları cs fanboyluk yapıyor ama anlamıyorum. Oyuna giriyorum 10 kişiden 3'ü hileci ve 2011'in oyununu yeni bir oyuna tercih etmem.

Fikrim aynı.
Cs2 çıkana kadar valorant'a geçtim mutluyum da. Bazıları cs fanboyluk yapıyor ama anlamıyorum. Oyuna giriyorum 10 kişiden 3'ü hileci ve 2011'in oyununu yeni bir oyuna tercih etmem.
Valorant kitlesi çok kötü ve 15 yaşının üstünde yok. Çok ırkçı vb tarzı insanlar var ve nickname'ine 31 koyan veletler var ama en azından hileci yok.

Fikrim aynı.

Valorant kitlesi çok kötü ve 15 yaşının üstünde yok. Çok ırkçı vb tarzı insanlar var ve nickname'ine 31 koyan veletler var ama en azından hileci yok.
Dostum yaş konusunda büyük ihtimalle düşük ranklarda oynuyorsun ben şahsen immortal ascendant eloda oynuyorum ve düzgün kişiler geliyor yani tabiri cayizse veletler gelmiyor gayet güzel ortam oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı