CS1.6 için nasıl yönetici ekibi bulunur?

Başka var mı peki veya açsam tutarmı bir de CS Source sunucusu alabileceğim önerebileceğiniz bir site var mı?
Vds alıp kurmak en mantıklısı istediğiniz slotta tickrate de açabilirsiniz. Ama açmadan önce oyunu deneyin ortamına bakın uygunsa sizin bileceğiniz iş.

VDS alıp kurmak en mantıklısı istediğiniz slotta tickrate de açabilirsiniz. Ama açmadan önce oyunu deneyin ortamına bakın uygunsa sizin bileceğiniz iş.

VDS zor oluyor hem pahalı oluyor kalitelivds hem de pluginleri tek tek eklemek gerekiyor direk sitelerden hazır alıp yapmak daha kolay bir de açsam sizce tutarmı oynayan çok kişi var mı?

VDS alıp kurmak en mantıklısı istediğiniz slotta tickrate de açabilirsiniz. Ama açmadan önce oyunu deneyin ortamına bakın uygunsa sizin bileceğiniz iş.

Yani 1 2 tane bildiğim yer var ama internetten baktım Türkiye'de 4 5 sunucu var onlarla rekabet edemeyiz bence.

Son düzenleme:
VDS zor oluyor hem pahalı oluyor kalitelivds hem de pluginleri tek tek eklemek gerekiyor direk sitelerden hazır alıp yapmak daha kolay bir de açsam sizce tutarmı oynayan çok kişi var mı?

Yani 1 2 tane bildiğim yer var ama internetten baktım Türkiye'de 4 5 sunucu var onlarla rekabet edemeyiz bence.
O diğer sunucular eski sürüm crack olanlar. Onlar zaten rakibiniz olmaz. VDS hazır kiralamaya göre çok uygun oluyor hocam. Oynayacak insanlar da zamana bağlı bedava yetki adminlik ile çekebilirsiniz insanları.

Ön ipde önemli olsa bile reklamlama daha önemli eskiden oynadığım bir Flag Capture sunucusu 1-2 yıl açık kaldı ve ipsi 190'larda bir şeydi diye hatırlıyorum gün içerisinde sürekli 32 çekiyordu. Klanının ismini duyurursan ve tanınan bir klan olursan her türlü tutar. Sunucu ismi yasak mı bilmiyorum fakat CS21'in sahipleri CS93'te de sunucu açmıştı iki sunucuda otuz iki çekiyordu kemik kitle ve tanınma önemli ayrıca Jailbreak kemik kitlenin en zor kurulacağı yer öyle farklılıklar sunmalısın ki seni tercih etsinler hazır CSD pluginleriyle pek bir yere varacağını sanmıyorum ekibe yazılımcı şart.

Aslında konu en başta CS 1.6 için ekip kurma idi ama herkes ön IP'in yok ise boşuna açma tutmaz dediler oduncu yılmazda CSS önerince sorayım dedim. Bende fark ettim pek oynayanyok açsamda tutmaz gibi sunucu.

Şimdi 1.6 camiasında tanınan biri olman lazım. Ben yıllar önce bir klanda oynuyordum Jailbreak olsun normal maç olsun saklambaç olsun falan sadece klandakiler sunucuya girebiliyordu. Sürekli bir kitle vardı. Bence bir sunucuya gidip ortak arıyor musunuz diye sorman daha iyi olur.

Ön IP'de önemli olsa bile reklamlama daha önemli eskiden oynadığım bir flag capture sunucusu 1-2 yıl açık kaldı ve IPS'i 190'larda bir şeydi diye hatırlıyorum gün içerisinde sürekli 32 çekiyordu. Klanının ismini duyurursan ve tanınan bir klan olursan her türlü tutar. Sunucu ismi yasak mı bilmiyorum fakat CS21'in sahipleri CS93'te de sunucu açmıştı iki sunucuda otuz iki çekiyordu kemik kitle ve tanınma önemli ayrıca Jailbreak kemik kitlenin en zor kurulacağı yer öyle farklılıklar sunmalısın ki seni tercih etsinler hazır csd pluginleriyle pek bir yere varacağını sanmıyorum ekibe yazılımcı şart.

Şu zamanlarda Jailbreak kitle kurmak imkansız bence. 10 yıl önce falan olsaydı kurulabilirdi.

Son düzenleme:
Şimdi 1.6 camiasında tanınan biri olman lazım. Ben yıllar önce bir klanda oynuyordum Jailbreak olsun normal maç olsun saklambaç olsun falan sadece klandakiler sunucuya girebiliyordu. Sürekli bir kitle vardı. Bence bir sunucuya gidip ortak arıyor musunuz diye sorman daha iyi olur.

Şu zamanlarda Jailbreak kitle kurmak imkansız bence. 10 yıl önce falan olsaydı kurulabilirdi.
Doğru diyorsun zor fakat imkansız değil çok uğraşılırsa yapılır platformda tanınan bir insanım ve hala da tanınıyorum sunucuya girdiğimde komuttaki adamların "Ooo hoş geldin" falan yaptığı oluyor eğer kitlen yoksa çok çok emek vermen gerekir ama kitlen varsa biraz daha kolay.

Doğru diyorsun zor fakat imkansız değil çok uğraşılırsa yapılır platformda tanınan bir insanım ve hala da tanınıyorum sunucuya girdiğimde komuttaki adamların "ooo hoş geldin" falan yaptığı oluyor eğer kitlen yoksa çok çok emek vermen gerekir ama kitlen varsa biraz daha kolay.

Bir sunucuya sürekli misafir olarak girersen zaten tanırlar. Jailbreak sürekli girdiğim sunucu vardı. Yetkisizleri ctye atmıyorlardı fakat sürekli sunucuya girdiğim için beni ctye atıyorlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı