CS1.6 oynayalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle diyorsan bir yandan haklısın ama ben duyursam olmaz mı?
Forumda sunucu reklamı yasak olduğu için ceza almana sebep olur.

Akil Gündoğan dedi:
Bu konuyu zamanında detaylıca ele aldık ve bu reklamlara izin vermenin uygun olmayacağına kanaat getirdik.

Bu yasak kalkarsa herkes ücretli, ücretsiz kendi sunucusunun reklamını yapar. Burası reklam alanı değil aksine yardımlaşma ve bilgi alışverişi amaçlı kurulmuş bir platformdur.

Mesajınız başka bir konudan buraya ayrı bir konu olarak taşındı.
Bakınız: Forumda Minecraft Sunucusu Reklamı Yapmak Neden Yasak? - Technopat Sosyal

CS 1.6 bir ara 3 TL civarı olmuş arkadaşlar bir daha olur mu sizce?

Sunucuda kurduğum bir eklenti korsan oyunculara da izin veriyor. Fakat bu hileli oyunculara da neden olabilir ve Valve'ye saygısızlık olur.

Geçici olarak IP adresi paylaşımı yapılabileceğini belirttim fakat yönetim olumsuz cevap vermiş olsa gerek oyuncuların birbirleyle iletişime geçilmesi istendi. Bu da sunucuyu Technopat'da yeterince duyuramamak oluyor. IP adresini paylaşmam forum kuralları gereğince ceza almama neden olur.

Hal öyle olunca sadece siz ikiniz benimle iletişime geçtiniz. Ve üzülerek söylüyorum iki kişi için sunucu açmaya değmez.

@24099 gerekli açıklamaları yaptı.
Çok teşekkür ederim korsan oyunculara izin verdiğiniz için.

Korsan olarak indirmiş olabilirim ama sana söyledim paramla gidip alacağım diye bende korsan meraklısı değilim. Ama sen bunu neden hep yüzüme vurmaya çalışıyorsun?

Korsan olarak indirmiş olabilirim ama sana söyledim paramla gidip alacağım diye bende korsan meraklısı değilim. Ama sen bunu neden hep yüzüme vurmaya çalışıyorsun?
Ben yüzüne vurmadım sadece teşekkürlerimi hasanmerkite bildirdim.
Yoksa korsan indirmenize bir şey demiyorum zaten herkes hayatında minimum 1 defa korsan oyun indirmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı