CS2 1 yıla yakın verilen Overwatch banı için ne yapılabilir?

FACEIT 3 levelsin, Premier 3K başlayıp 25K'ye kadar çıkıyorsun ve maçlarda 40-45 vurduğun maçlar var. Benim için yeterli. Ayrıca gösterilen son maçlarının çoğununda takımından veya karşıdan birileri VAC ban yemiş, bu da bir gösterge. Geçenlerde de böyle bir arkadaş vardı hesabı silip kayboldu siteden.
Evet Faceit levelim düşük çünkü faceit oynamıyorum. Takım arkadaşım yok tek başıma girince düşük levellerde troll veya kötü oynayan adamlar geliyor

Arkadaşlar hile açmadım lütfen hile açmışsın diyerek boş mesajlar atmayın. Siz değil ben biliyorum hile açmadığımı, sadece yardımcı olabilecek mesajlar yazın lütfen
arkadaşlar adam hile açmış olsa burda neden yalan söylesin aramızda admin filan mı var? bir konu daha görmüştüm (2 senelik konu) haksız ban yiyen bayağı bir kişi vardı onların banı anladığım kadarıyla açılmamış yani destek bu tarz olayları çok takmıyor olabilir, ama sende bi desteğe yaz.

arkadaşlar adam hile açmış olsa burda neden yalan söylesin aramızda admin filan mı var? bir konu daha görmüştüm (2 senelik konu) haksız ban yiyen bayağı bir kişi vardı onların banı anladığım kadarıyla açılmamış yani destek bu tarz olayları çok takmıyor olabilir, ama sende bi desteğe yaz.
hile açtıysanda kendini kandırma dostum açtım de çünkü dediğim gibi aramızda admin yok.

Desteğe yazdım bunun kalıcı bir ban olduğunu ve steam destek tarafından açılamayacağını söylediler 2 3 hafta uğraştım ancak en sonunda bir daha cs2 ile ilgili açtığınız bir destek talebi cevaplanmadan kapatılacaktır dediler. Bende bu sebeple saldım ancak yeniden denemek istiyorum belki açılır diye

hile açtıysanda kendini kandırma dostum açtım de çünkü dediğim gibi aramızda admin yok.
Girdiğim bir kaç kişi hileydi beni kastılar ancak onlar ban yedi bundan dolayı ban yemiş olamam değilmi? Çünkü ban yediğimi öğrendiğim gün oyunda en son oynadığınız takım arkadaşınız yasaklandı yazıyordu

1752348072068.png

Arkadaş FACEIT'te 3 level, maçlarda karşısına 3000+ elo insanlar geldiği olmuş, ne hikmetse tokatlamış büyük bir kısmını. Demo olsaydı izlemek isterdim şahsen. En çok oynadığı arkadaşının da VAC banı mevcut. @Murat Can Şimşek hocam sen de bakabilir misin.

Desteğe yazdım bunun kalıcı bir ban olduğunu ve steam destek tarafından açılamayacağını söylediler 2 3 hafta uğraştım ancak en sonunda bir daha cs2 ile ilgili açtığınız bir destek talebi cevaplanmadan kapatılacaktır dediler. Bende bu sebeple saldım ancak yeniden denemek istiyorum belki açılır diye

Girdiğim bir kaç kişi hileydi beni kastılar ancak onlar ban yedi bundan dolayı ban yemiş olamam değilmi? Çünkü ban yediğimi öğrendiğim gün oyunda en son oynadığınız takım arkadaşınız yasaklandı yazıyordu
sürekli aynı takımla maç yapıyorsan ve onlarda hileyse seni kasıyorlar gibi görünmüş vb olabilir.

Eki Görüntüle 2533473

Arkadaş FACEIT'te 3 level, maçlarda karşısına 3000+ elo insanlar geldiği olmuş, ne hikmetse tokatlamış büyük bir kısmını. Demo olsaydı izlemek isterdim şahsen. En çok oynadığı arkadaşının da VAC banı mevcut.
başka bir kişiye yazdığım gibi faceit oynamıyorum

sürekli aynı takımla maç yapıyorsan ve onlarda hileyse seni kasıyorlar gibi görünmüş vb olabilir.
18k-26k arası full saksaklove adlı bir kişi ile girdim o hileydi

Herkes konu açamamalı bu ne ya. Hile kullandığın bariz belli sınırsız yemen lazım zaten kim nasıl yardım edecek sana söyler misin? Yalan dolan şeyler söyleyerek bide yardım istiyorsun. Önce karakterini düzelt sonra oyununu geliştir adam gibi maçını oyna

Herkes konu açamamalı bu ne ya. Hile kullandığın bariz belli sınırsız yemen lazım zaten kim nasıl yardım edecek sana söyler misin? Yalan dolan şeyler söyleyerek bide yardım istiyorsun. Önce karakterini düzelt sonra oyununu geliştir adam gibi maçını oyna
kankam sadece yazılardan benim hile kullandığımı kanıtlayamazsın. Burada ben yardım edebilecek kişiler yazı yazsın dedim böyle boş boş şeyler yazanlar olmamalı asıl.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı