CS2 1280x960 ayarları düşük mü olmalı yoksa yüksek mi?

• Konuyu başlatan Okan_7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.042

Okan_7

Yoctopat
CS:GO'yu 4:3 1280x960 düşük ayarlarda oynuyordum güçsüz bilgisayarda. Şimdi bilgisayarım daha iyi. Yine 4:3 1280x960 oynamaya devam edeceğim ama 1280x960 çözünürlüğünde diğer ayarları yine düşüğe mi almalıyım? Yoksa yükseğe mi? FPS sıkıntım olmaz sistem iyi ama buna rağmen bu çözünürlükte düşük ayarlar mı daha iyi olur oyunda daha iyi oynamak için yoksa yüksek ayarlar mı?

Oyunda bana göre en iyi çözünürlük 1280x960 veya tercihe bağlı 1024X768. ama bu ayarlarda diğer grafik ayarlarını ne yapmalıyım ona karar veremedim.

Her şey en düşük ama karakter modellerini vs. yükseğe alırsanız adamları net görebilirsiniz. Diğer ayarlar zaten çevre ayarları gerek yok ona. Bu arada CS:GO diye bir oyun yok artık CS2 oldu.

CS:GO'yu 6 aydır oynamıyordum, CS2 daha girmedim bile çünkü yeni hesap açıyorum ve seçkini baştan alacağım. CS2'ye geçmeden sormak istedim işte size.

Sistemim Youtube videolarına göre 300-350 FPS veriyor o yüzden çözünürlük zaten düşük oynuyorum 1280x960, buna rağmen hepsini en düşüğe alayım mı diye sordum. Dediklerinizi anladım tamamdır, o zaman sadece belli başlı bazı ayarları yüksek yapayım sonra yine düşüğe alayım diğerlerini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı