Öncelikle bu oyunu oynayan ve bırakan herkesin genel olarak bırakma sebepleri düşünüldüğü zaman çok fazla mesela ben örneğin CS:GO'da supreme liginde oynuyordum global arasında oyunda o kadar çok hileci vardı ki sırf hile muhabbetlerinden dolayı hem skin fiyatlarının aşırı pahalılığından dolayı ama en büyük nedeni hilecilerdi oyunu bırakmamın Valorant ile kıyasladığımda skinler çok uygun oyun daha tatmin edici istediğim her şeye açık evet şu an grafik olarak CS2 güzel gerçekçi grafikler detaylar getirmiş olabilir ama ben hala CS'nin tutacağını düşünmüyorum bir süre sonra yine aynı CS:GO muhabbetine döneceğini düşünüyorum.

Yapamam çünkü ben oyun geliştiricisi değilim. Oyun geliştirmiyorum. Ama 7 yıllık UE kullanan arkadaşın da bu kadar cahilini görmedim. Kardeşim materyal ile alakalı tek olay şişenin saydam olması. Yakın zamanda lütfen yap. Dediğim gibi olmasını istiyorum ama. Lütfen bak. Özrümü dileyecem aynı şekilde yapabilirsen.

Her oyun ertelenir "daha iyisi" aynen. Bunun örneklerini de gördüm daha önce. Ertelenme dediğin bi iki yıl olur maksimum. Üstü bi sorun var demektir zaten.

-Final Fantasy 15
-Kingdom Hearts 3
-Crackdown 3
-Halo Infinite
-Dying Light 2
-Saints Row
-Forspoken
-Last of Us Part 1 (Pc portu)

Bunlar ne kadar çöp oyunlar olarak çıktı haberin var mı? Hepsi de defalarca ertelenen oyunlar. Özellikle Crackdown 3 oyun dünyasındaki çok boş balon bir oyun çıktı

Bide gitmişsin Apex örneğini vermişsin. Dediğim gibi hocam, ben hiçbir sorun yaşamadım ve arkadaşlarım da yaşamadı. Hatta gidip bak senin gibi kaç kişi böyle sorunları yaşıyor. Senin sistemde sorun varsa dediğim gibi, bu senin sorunun.

Evil of Fate ile ilgili bişey söylemedim ki Erzurum demedim o oyuna. Sana dediğimi bile düzgün okumuyorsun. CS2'yi 6 ayda yapamazsın, yapsan bile Erzurum'dan farksız olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 haftada çıkan işe bak hahahaha, haklısın kardeşim 1 hafta da yapılacak oyun

Bahsettiğin oyunları dev firmalar yapmıyor mu? Rockstar Games dev firma değil mi mesela? Veya Naughty Dogs? Adamların arkalarında Sony markası var mesela hiç düşündün mü nasıl bir paraya sahipler oyun yapmak için? Ubisoft'u geçiyorum o zaten çöp oyun çıkarıp batmaya gidiyorlar hahaha

CS sen çöp oyun diyince olmuyor bu arada da hadi neyse, sen beceremiyorsun diyelim

" Ama bu sistemle giren cortluyor. Gta 5 açıyor" demişsin ya patladım hahaha

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

300FPS alıyor arkadaş, patlamış mı? hayır. Sistemin kötü değilse ve CS'de leş fps alıyorsan otur düşün bakalım neden sen öyle alıyorsun da başkaları düzgün kullanabiliyor? Unity diye örnek vermişsin bide ne diyim. Normalde takmayacaktım ama işte, durum bu

Dostun kıt mısın sen ? O fps yi 1050 ile alabiliyon mu sen ? Evil of fate benim oyunum. Dolayısıyla asla erzurum gibi bir şey çıkmaz merak etme. Kalitesi ortada.
Bende 500 fps alıyorum zaten. 1050 ile oynayan adam alamıyor ama. Ve oyun çöp. Last of us dediğin oyunu kendisi portlamıyor. Ne alakası var konuyla anlamadım. Dying light 2 zaten kötüydü. Rockstarda bi sıkıntı göremedim ben remake dışında. Onu da kendileri yapmamış zaten.
Cs neden 3 6 ayda yapılır anlatayım sana

Online altyapıyı kurarsın
Base karakter oluşturur T yi de CT ti de o base karakterden yeni skinli karakterler olarak alt karakterleri türetirsin
Map yaparsın bomba bölgeleri belirlenir. O bölgede e tuşuna basılı tutan bombacı bomba kurma animasyonunu gerçekleştirir ve gamemodede bir timer çıkar replicated timer. O timer bittiğinde server bombayı herkes için patlatır ve T yi kazanan olarak seçer. O süreden önce çözülürse bool=çözüldü olarak gerçekleşir ve Ct kazanır.

Geriye kalan tek şey animasyonlar ve silahlar. Animasyonlar tırt zaten. Yürüme koşma eğilme zıplama var ve silah animasyonları. Ve baba silahları oradan socketlere yerleştir
Umg widgetlar ile silah marketi hazırla ve para sistemini playerstatede tut. Her roundda +300 ekle mesela. Adam vurunca +1000 dolar versin. Marketteki silahlara fiyatı biç ve alım işlemini gerçekleştir.

İşte bu cs bin base temelidir grafikleri zaten 1 günde halledersin unreal ile. Al sana cs . Gerisi marketplace skinler vs ekstra şeyler. Cs yi 3 ayda yaparım. Unreal bilen herkes yapar. Cs nin web versiyonları bile var görüntüye bakma sen görüntü tercih meselesi. Valorant istese daha gerçekçi grafikler yapar ama çizgifilmsel seviyorlar. Ama daha çok sistem istiyor çünkü ışıklandırması sourceden daha güçlü.

Kardeşim gözünle görüyorsun adam 250+ FPS alıyor. Hala bana kıt mısın diyorsun. Daha ne anlatayım?

Hocam bak yine diyorum, Evil of fate'ye bişey demedim. Senin oyunun sen nasıl yaparsan öyle çıkar kaliteli yaparsan kaliteli özensiz yaparsan boş çıkar bu senin elinde. Benim sana demeye çalıştığım olay 6 ay'da CS çıkarırsan bunun bug-fix'leri, arayüz, envanter sistemi, Online test aşaması ve sayre. Adamın teki duvardan geçer collision, hit-boxler, hit-reg ve recoil sistemi, recoil patterni, yeni smoke sistemi, 6 pistol 3 shotgun, 2 heavy machine gun, 4 AR, 2 Sniper, 2 Auto, Kevlar ve Kevlar + Helmet, Zeus, Defusal kit.

8 farklı map, oyun modları, ranked modu sistemi ve sayre. Senin yapacağın 3 aylık CS sadece Dust 2 kapışma oyunu olur. Bilmem anlatabildim mi bu kadar olay varken CS'yi 3 ay'ı bırak 6 ay bile zor. Hele ki şu an yeni özellikleri de yapmak istersen.

Senin bahsettiğin sadece iskelet, bi fikir. Ve ne kadar iyi olur o sana kalmış bişey.

Kardeşim sen ben 500FPS alıyoruz ama sistem belli bizim. Adamın da sistemi belli GTA 5 ultra ayarlarda 60-50FPS alan adamdan ne bekliyorsun? Senin gibi 500FPS almasını falan mı? Max alabileceği FPS 300. Optimizasyon ile alakası yok bunun da sadece donanım ile alakalı. Donanım yeterliliği. Adam illa ben 500FPS alacam diyorsa yapması gereken işlemcisini ve ekran kartını değiştirmek.

İşte bende diyorum ki sana. Tek kişi olaral ben bu projenin büyük kısmını yaparım gerisi ıvır zıvır. Bu adamlar on binlerce kişi ve 10 yılda yaptıkları sadece smoke. Tek başıma 2 sene uğraşsam saplam bir cs çıkarırım ben. Yok 5 senedir bişey gelişiyormuş falan hikaye bunlar.

Çok gereksiz konuları uzatıyorsun o yüzden anlatmayacağım.

Hocam konuyu niye bu noktalara getirdiniz anlamakta güçlük çekiyorum. Oyunu beğenmiyor olabilirsiniz, gelen güncellemelerin yetersiz ve basit olduğunu düşünebilirsiniz sizin fikriniz saygı duyarız. Ama siz gidip CS veya Source oyun motoruna hakaret ediyorsunuz. Bir yandan da kendi oyununuzun iyi reklamını yapmışsınız tebrik ederim.

Anlamadığınız nokta şu insanlar CS:GO veya herhangi bir CS oyununu çok güzel grafikleri olduğu için değil, karşılıklı adil şartlarda, adil karakterlerle oynabildikleri için seviyorlar. Uçan kaçan birbirinden farklı özelliklerde karakterler, aralarında güç farkı özellik farkı, birbirinden farklı üstün özellkleri olan karakterler istemiyor oyuncular. Eli kolu tutmayan insanlar zaten CS den başka alternatiflere yöneliyorlar. Ben 2015 yılından beri oynuyorum en azından benim gözlemim bu. Valve da bunu bildiği için oyunun ana yapısını bozmadan daha güncel bir yapıya geçirmek için çalışıyordu. Oyuncuların en çok şikayet ettiği konuların başında tick-rate muhabbeti geliyordu. Bu konu hakkında da iyileştime yapıldı.

Güncel oyunlara kıyasla gerçekten grafikleri çok kötü haklısınız. Ama emin olun CS oyuncularının yüzde 90 ı grafikleri umursamıyordur.

Ben uzatmıyorum dostum, gerçekleri söylüyorum.

Gerçek bu. Sen hala şişede köpük var falan de. Al sana teknoloji yiyorsa o bunu yapsın hadi söyle valvene yapsın böyle derisi kıyafeti oynayan karakter. Hangisi daha zor şişede köpük oynatmak mı böyle ultra gerçekçi karakter mi ? Yapsın bizde görelim . Teknoloji öncüsü değil miydi bu valve? Sen hala köpük falan de şişe mişe hahahha

Cs oyuncusu kalmadı ki. Hileci veled dolu oyun. Oynayanlar valoranta geçti. Ben cs kötü oyun diye zırlamıyorum ki. Adam teknoloji öncüsü olduğunu söylüyor cs nin. Bende değil diyorum. Şişede su sallanıyor diye örnek vermiş. Bende çıktım metahumanı yapıştırdım. Sourcedeki fizik unrealde yok falan diyor. Bir bilgisi yok. Cs güzel ya da kötü oyun olabilir . Şu bir gerçek : cs teknoloji öncüsü oyun değildir ve teknolojinin gerisinde kalmış bir oyundur. Teknolojiyi 10 yıl geriden takip ediyor. Tick rate olayı 10 yıl sonra gelmiş motora. Hileden geçilmeyen silah sekme sistemi saçma sapan olan bir oyun. Ben valorantçı değilim . Piyasada cs yi tokatlayan oyunlardan biri olduğu için örnek verdim. Neymiş cs yapmak zormuş bilmem ne adamlar 10 15 yılda cs yi bu forma soktu. Valorant 2 senede çıktı hiçbir eksiği yok cs den. Devamlı yeni karakterler skiller ve skinler geliyor. Cs ye ise 20 yılda bir update gelmiş adam diyor ki molotovun içindeki su sallanıyor hahahaahahahahaa
Yahu adam şuan istese 1 environmenr designer tutar magascanslarla 1 tane gerçekçi harita tasarlar karakterleride metahumanlara retarget ederek birkaç tıkla 2 ayda valorantı ultra gerçekçi oyuna çevirir. Adamda unreal engine altyapısı var dev sistemler bir arada unrealde. Cs aynısını yapabilir mi ? Başını yapar. Adam tak çıkar yapar istediği gibi unreal ile. Gelmiş source bilmem ne diyor. Zortirik motor source fps oyunu dışında bir şey yapılamıyor. Halflife için tasarlanmış motor. Hiçbir kaynakla partnerliği yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…