CS2 başlamak mantıklı mı?

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CS:GO döneminde çok sık CS oynadık ama, yaklaşık 2 - 2.5 senedir CS oynamıyorum, CS2 başlama hevesi geldi ama herkes şu anda CS2 vasat durumda diyor, bu konuda sizin görüşleriniz nelerdir? Seçkin hesaba sahibim.

Bence CS2 GO'dan daha iyi mekanik ve görünüm olarak hissiyat olarak güzel şu an, Premier de 5-18 arasında hileler aşırı fazla değil ama bunlar dışında fazlaca var düz rekabetçide de hile çok var FACEIT oynamanı tavsiye edebilirim o zaman zevk alabilirsin ama onda da belli bir seviyeye kadar toxic kötü oyuncular var ona yapabilecek bir şey yok.

CS:GO döneminde çok sık CS oynadık ama, yaklaşık 2 - 2.5 senedir CS oynamıyorum, CS2 başlama hevesi geldi ama herkes şu anda CS2 vasat durumda diyor, bu konuda sizin görüşleriniz nelerdir? Seçkin hesaba sahibim.
Topluluk oynuyorum sadece onun dışında çöp oyun. Ruslarla anlaşamıyorsun bile ve en ufak hatanda turkish idi*t, goat f***er tarzı şeyler söylüyolar. Ayrıca hilelerde çok fazla toplulukta bile daha az oluyor.

Drop için bile başlanmaz tüm envanteri satıp RiseOnline başladım :D Yoksa evde ne bilgisayar ne masa hiç bir şey kalmayacaktı.

Herkese cevapları için teşekkürler. Valorant'a hiç bir zaman kanım ısınamadı ama CS2 de oynayamayacağız gibi anlaşılan, en iyisi Battlefield, Delta Force vs. devam etmek gibi duruyor.

Herkese cevapları için teşekkürler. Valorant'a hiçbir zaman kanım ısınamadı ama CS2 de oynayamayacağız gibi anlaşılan, en iyisi Battlefield, Delta Force vs. devam etmek gibi duruyor.

CS:GO seviyorsan bunu da seversin. Abartıldığı kadar değil. Dediğin oyunlarda da kanser edecek adamlar sürüyle, yapacak bir şey yok.

Herkese cevapları için teşekkürler. Valorant'a hiç bir zaman kanım ısınamadı ama CS2 de oynayamayacağız gibi anlaşılan, en iyisi Battlefield, Delta Force vs. devam etmek gibi duruyor.
Squad deneyebilirsin belki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı