CS2 beta testine nasıl katılabilirim?

Hocam son zamanlarda oynamak yani aktif olmak önemli mi? Zira ben yaklaşık 2 yıldır oynamıyorum ama güven faktörü, oyun saati, Steam hesabı falan onlardan yana sıkıntım yok. Bir de CS2 güncelleme olarak mı gelecek yoksa yeni bir oyun olarak mı?

Sence 2 yıldır oynamayan adamı betaya alırlar mı kardeşim yallah derler :)
 
Twitch'den Smooyacs şu an CS:S2'yi deniyor.

Tweet'ten bahsetmiştim o gerçek değil.
Tweet mi gerçek değil?
Screenshot_20230323-001537-495.png
 
Tweet mi gerçek değil?
Evet değil. Tweet 10 saat önce atılmış, o saatte beta yoktu. Oyun isminde Source 2 yazıyor, şu an betada oynayanların hepsinde Counter-Strike: Global Offensive yazıyor. Rekabetçi Cache girmiş, betada şu anlık sadece Dust 2'de derecesiz ve ölüm maçı mevcut. Bunları açıklamama bile gerek yok azıcık bakınca dalga geçmek için atıldığı anlaşılıyor ama neyse.
 
Normal vatandaşa oyun çıkmaya yakın gelir bence.
w0xic'i bile almamışlar bize zor gelir.

Steam Desteğe yazdım umarım bir etkisi olur. Yıllardır bu anı bekliyorum ve son süreçte neredeyse sabahım akşamım CS ile geçti E-Sporculardan bile alınmayan varken bazen ise çok garip düşük saatli insanlar alınmış. Değişki bir sistemi var.
 
Son haftalarda CS'de resmi sunucularda çok oynayan ve güven faktörü iyi olanlar Beta'ya çağırılmaya başlanmış. CS:GO saati düşük olması önemli değil diyorlar, bol bol resmi sunucularda oynayın rekabetçi girin. Beta geldikten sonra kolay kolay ana oyuna girilmeyeceği için rank silinecek zaten, yenilirseniz dert etmeyin. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı