CS2 bıçak fiyatları daha da düşer mi?

İlk gün açılan tüm itemlerin takas süreleri Türkiye saati ile bugün 10:00'da bitti inanılmaz bir düşüş yaşanmadı. İlk gün yapılan panik satışları değerlendiren herkes kar etti. Şu andan itibaren pazarı kayıp yaşasa bile %10'dan daha aşağıya olmaz.
Bay yükselis oldu benim 110 dolara aldigim bicak 160 dolae suanda bu %100 kesinmiş gibi konuşan, persembe gunu 30 dolara karambit alicaz peynir ekmek gibi satilcak diyenlere şu tabloyu göstermek istiyorum

Dediğim tuttu fiyatlar yükseldi. Tahmin yapmanın mantıksız olacağını söylüyorum zaten gidip 5 dolara 10 dolara karambit alamazsınız. Beklediyseniz hata ettiniz diğer olacaklar sizin kararınıza kalmış.

Dün sabah Skinsmonkey üzerinden 85 dolara '★Falchion Knife | Stained (Field-Tested)' aldım.

Steam fiyatı da bu şekilde:
1762028543804.png

Bu oyundan bir halt olmaz. Tamamen ticarete dönmüş bu iş. Knight - Metin 2 gibi olmuş. Zenginsen daha da zenginsin, fakirsen daha da fakirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün sabah Skinsmonkey üzerinden 85 dolara '★Falchion Knife | Stained (Field-Tested)' aldım.

Steam fiyatı da bu şekilde:
Eki Görüntüle 2596990
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Fiyatı düşeş denk getirmek için ekstra bi yöntem var mı? Dün bu bıçağı 76 dolara aldım. Sizce iyi mi?
IMG_5984.png

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Fiyatı düşeş denk getirmek için ekstra bi yöntem var mı? Dün bu bıçağı 76 dolara aldım. Sizce iyi mi?Eki Görüntüle 2597534
Sağolun hocam sizlere de hayırlı olsun. Ben bıçağı Steam üzerinden değil Skinsmonkey sitesi üzerinden satın aldım. %35 yükleme bonusu veriyor site fiyatı 110 dolar civarıydı 85 dolara gelmiş oldu, Steam fiyatı da 150 dolar civarıydı. Sizin bıçağınız içinse şuanda CS2'nin en ucuz bıçağı konumunda Navaja - Pas Kaplı ama olsun, hiç yoktan iyidir. En ucuz kırmızı 50 dolar olmuşken 250 dolar verip craft yapan adam gelen bıçağı 70 dolara satmak istemez. İllaki ilerleyen dönemlerde bıçak fiyatları tekrardan toparlayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı