CS2 bıtmeyen hıle sorunu

"Uygulasalar" da kalıyor o iş.
Uzun vadeli bir yapay zeka hile koruma sistemi geliştirdikleri söyleniyordu. Yani ancak 1-2 yıl sonra bu yapay zeka hile koruma sistemi iyi olur yada rezalet olur ve haksız banlar atar. Zamanla göreceğiz.
 
Uzun vadeli bir yapay zeka hile koruma sistemi geliştirdikleri söyleniyordu. Yani ancak 1-2 yıl sonra bu yapay zeka hile koruma sistemi iyi olur ya da rezalet olur ve haksız banlar atar. Zamanla göreceğiz.
Her şeyi yapay zekaya bırakıp aradan çekiliyor insan oğlu. İleride bir bakmışsın tek geri kafalı biz kalmışız.
 
Her şeyi yapay zekaya bırakıp aradan çekiliyor insan oğlu. İleride bir bakmışsın tek geri kafalı biz kalmışız.
Zaten yazıyla video üreten yapay zekayı gördükten sonra insanlığın geleceği hakkında düşünmeyi bıraktım.
 
Seçkın gırıyorum her maç bır hıle ne zaman duzelıcek? Bu ona gore FACEIT geçeceğim ya da duzelmıyıcekse sileceğim CS'yı bosuna zaman kaybı yapmak ıstemıyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.
Az önce 1 maç atayım dedim ilk maçımda hile geldi. Sanırım hileler gelişmiş adam negevin 500 katı gibi sıkıyor barrettayı.
 
Hile yok gelmiyor zirvalari atan arkadaslar DMA cheat ve webradar tarzi seyleri arastirirsa cok iyi olur :d Biri de demis ki faceit Anticheat var orada oyna.... Ahh ahh neler var bi bilseniz....

Bu oyunun espor arenasinda hile aciliyor her gun xantares'in aglamalarindan coktan anlamis olmaniz lazimdi. Espor arenasi neden MM atmiyor arkadaslar resmi valve sunucularina ugramiyor adamlar??? FPL'den baska bir sey oynamiyorlar.
 
Hile varsa bile abartacak kadar fazla değil. Böyle olsaydı çoğu maçı kaybederdim muhtemelen veya bazen geyiğine basit eğlence giriyorum ve bunda da 1. olamamam lazımdı o zaman.
Kısacası yav hehe.
 

Geri
Yukarı